Κωνσταντίνος Αγαδάκης

Κωνσταντίνος Αγαδάκης

Chief Commercial Officer (CCO), Barista Pro

Όλα ξεκίνησαν το 1997. Όνειρο της οικογένειας Αγαδάκη ήταν να εδραιώσει στην ελληνική αγορά Horeca, μεγάλα διεθνή brands, τα οποία δεν είχαν μέχρι στιγμής παρουσία. Ονόμασε ην επιχείρησή του Coffeeplus και ξεκίνησε να εμπορεύεται εσπρέσο.

Για πάνω από 8 χρόνια οι επιτυχίες στον χώρο του καφέ διαδέχονταν η μία την άλλη. Όμως έλειπε κάτι. Αυτό το «κάτι επιπλέον», το αναζήτησε σε ροφήματα και ποτά που δεν περιλάμβαναν καφέ. Ξεκίνησε δημιουργώντας συνταγές και στη συνέχεια ιδρύοντας μια νέα εταιρεία -την Barista Pro- με σκοπό να εστιάσει σε εναλλακτικά (ως προς τον καφέ) ροφήματα. Το πρώτο project της εταιρείας ήταν το Gia…giamas. Με τις συνταγές της γιαγιάς του Κ. Αγαδάκη -της γιαγιάς Μαρίκας- δημιουργήθηκε ένα σπιτικό αναψυκτικό που ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους. Το project ξεκίνησε με την παραδοσιακή λεμονάδα, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε #1 best seller στην αγορά HORECA και σύντομα συνεχίστηκε με ακόμη περισσότερες γεύσεις. Πυλώνας της επιτυχίας ήταν και είναι τα υψηλά στάνταρ παραγωγής, η χρήση 100% ελληνικών φρούτων και το τρίπτυχο:

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ

Με τον καιρό ήρθαν και νέα project, όπως η μοναδική σοκολάτα γάλακτος Lovit, τα ροφήματα Cup Stories, οι φυσικοί πουρέδες Cocktail Plus κ.α., τα οποία εμπλούτισαν το Portfolio των προσφερόμενων προϊόντων μας, δίνοντας έτσι ακόμη περισσότερες επιλογές και λύσεις στους πελάτες μας καθιερώνοντας πλέον την Barista Pro ως την μοναδική εταιρεία Total Beverage Solutions στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Chief Commercial Officer (CCO), Barista Pro
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Chief Commercial Officer (CCO), Barista Pro