Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

CEO Pelopac

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι o CEO της Pelopac, η οποία παράγει και εξάγει τυποποιημένα Μεσογειακά και Ελληνικά τρόφιμα, με κύριες αγορές τις ΗΠΑ, την Μεγ. Βρετανία, την Αυστραλία. Η Pelopac έχει τιμηθεί με τα βραβεία «Greek Export Awards» (Top Greek Export Company – Bronze και Top Manufacturing Company – Silver, «Ελληνική Αξία» (Αριστεία Μεσαίας Επιχείρησης, Εξωστρέφεια και Καινοτομία), National Champion Exports – European Business Awards, ενώ πολλά προϊόντα της έχουν κερδίσει 28 Χρυσά Βραβεία Great Taste Awards και έχουν επιλεγεί στα Innovation Selections της SIAL και της PLMA.

Είναι πρόεδρος του ΔΣ του AgroTech Export Cluster και του Oversight Committee του Anatolia High School, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών του ΕΚΕΤΑ, της ΔΕ του ΣΕΒΕ, του ΔΣ του ΣΒΕ και του Anatolia College Board of Trustees.

Τίτλοι Σπουδών: 1984:Bsc (ENG) in Mechanical Engineering, Queen Mary College, University of London. 1986: MBA, Columbia University, Graduate Business School.

 

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO Pelopac
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO Pelopac