Κώστας Γκάγκος

Κώστας Γκάγκος

Interior Designer – CEO – Costas Gagos Architecture & Design

Ο interior designer Κώστας Γκάγκος, CEO και ιδρυτής της εταιρείας Costas Gagos Architecture & Design είναι ένας άνθρωπος που δεν τα παρατάει ποτέ. Moto του: Design for life. Με τον ενεργητικό χαρακτήρα του και την 25ή εμπειρία του έχει εδραιωθεί στο χώρο του design και των social media, έχοντας συνάψει δυνατές συνεργασίες με σημαντικά brand names διαφόρων τομέων.

Η εταιρεία του με γραφεία σε Λάρισα και Αθήνα απαρτίζεται από αρχιτέκτονες – designers – διακοσμητές και μηχανικούς. Δραστηριοποιείται τόσο στο χώρο της αρχιτεκτονικής όσο και στον χώρο του design, της διακόσμησης και της κατασκευής έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες, χώροι εστίασης, εμπορικά καταστήματα, εκπαιδευτήρια και επαγγελματικοί χώροι.

Έργα του έχουν διακριθεί αποσπώντας βραβεία σε κορυφαίους πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς Design, όπως στα A’ Design Award & Competition 2022 με silver award για το Cavaliere Ristorante Concettuale, Athens, στα Interiors Awards 2022 με gold award για το έργο The Sand Villas – Almyros Crete και silver awards για τα έργα Sovolos Bakery & Patisserie, Kallithea και Iguazu Athens, South American Bar Restaurant. Στα Estia Awards 2022 βραβεύθηκε με gold award για το έργο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, Λάρισα και με silver award για το έργο Kenko Modish Sushi Bar, Athens. Επίσης έργα του έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικό και διεθνή τύπο, όπως ΚΤΙΡΙΟ, H.O.M.E. magazine central Europe, Bar&Restaurant, EK, Architect Boussias κ.α.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Interior Designer – CEO – Costas Gagos Architecture & Design
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Interior Designer – CEO – Costas Gagos Architecture & Design