Κώστας Γκάγκος

Κώστας Γκάγκος

Interior Designer – CEO – Costas Gagos Architecture & Design

Ο Κώστας Γκάγκος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1973 και σπούδασε Interior Design.Το 1997 ίδρυσε στην Λάρισα την εταιρεία Gagos Architecture & Design, ενώ το 2017 εγκαινίασε το πρώτο υποκατάστημα γραφείων της στην Αθήνα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στο χώρο της αρχιτεκτονικής όσο και στον χώρο της ανακαίνισης, της διακόσμησης και της κατασκευής έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας. Σήμερα, 23 χρόνια μετά, η Gagos Architecture & Design με επικεφαλής τον Κώστα Γκάγκο, αποτελούμενη από μια μεγάλη ομάδα αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, σχεδιαστών καθώς και εργοδηγών, έχει να επιδείξει ένα μεγάλο αριθμό έργων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κύριο αντικείμενο των μελετών της εταιρείας αποτελούν οι χώροι εστίασης, τα εμπορικά καταστήματα, οι κατοικίες, οι εκπαιδευτικοί χώροι και οι ξενοδοχειακές μονάδες.

Ο Κώστας Γκάγκος, με τον ενεργητικό χαρακτήρα του και την πολυετή εμπειρία του, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο, καθώς και στα social media, όπου ακολουθείται από χιλιάδες θαυμαστές, με μεγάλο αριθμό εκ των οποίων έχει συνεργαστεί καθώς επίσης έχει συνάψει δυνατές συνεργασίες με σημαντικά brand names στον χώρο της εστίασης. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι έργα του έχουν διακριθεί αποσπώντας βραβεία σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Design, ενώ του 2020 βραβεύτηκε ως Architect/ Designer of the Year στον διαγωνισμό Retail Interiors Awards 2020.

Λεπτομέρειες Ομιλητή