Κωνσταντίνος Καλημέρης

Κωνσταντίνος Καλημέρης

Brokers and Car Manufacturers Manager, Allianz Ελλάδoς

Ο Κωνσταντίνος Καλημέρης είναι Brokers and Car Manufacturers Manager της Allianz Ελλάδoςυπεύθυνος για τους Car manufacturers και τους Brokers, που συνεργάζονται με την Allianz Ελλάδος. Προηγουμένως, εργαζόταν ως Supervisor για τη  ανάπτυξη των εργασιών από τους Car manufacturers.

Πριν από τη μετακίνησή του στον ασφαλιστικό τομέα και την ένταξή του στην Allianz Ελλάδος το 2012, εργάστηκε για 5 χρόνια στα τμήματα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ σε brands επιβατικών αυτοκινήτων, αρχικά ως Sales Marketing Training manager στη Suzuki Hella  και αργότερα ως After Sales Zone manager και District Sales Manager στην Toyota Hellas. 

Ωστόσο, η καριέρα του στην αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε από την αγορά επαγγελματικών οχημάτων στην Panergon S.A. (Εισαγωγέας φορτηγών DAF) ως After Sales Engineer και αργότερα ως Επικεφαλής του Τμήματος Sales Administration. Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και μεταπτυχιακού διπλώματος στα “Συστήματα Αυτοματισμού” από το οποίο αποφοίτησε πρώτος από την τάξη του. Είναι παντρεμένος και πατέρας με δύο κόρες. 

Λεπτομέρειες Ομιλητή