Μένια Κουκουγιάννη

Μένια Κουκουγιάννη

Συν-ιδρύτρια της ΑμΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία, Managing PartnerThe addcaseBusiness and Policy Navigators 

Η Μένια Κουκουγιάννη είναι ιδρύτρια της εταιρείας “The addcaseBusiness and Policy Navigtors,και  συν-ιδρύτρια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία, η οποία ιδρύθηκε μετά την διάγνωση της κόρης της με καρκίνο.  

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του PanCare (Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τους επιβιωσάντες του παιδιατρικού και εφηβικού καρκίνου), μέλος του Survivorship Pillar του CCI Europe και συμμετέχει στην Ομάδα Εργασίας του European Forum for Good Clinical Practice, για τα παιδιατρικά φάρμακα. 

Είναι μέλος του Digital Advisory Group  του European Organization for Rare Diseases (EURORDIS) και μέλος του AntiMicrobial Resistance Group του Health First Europe. 

Επίσης  συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα εργασίας του Υπουργείου Υγείας για το Εθνικό Μητρώο Παιδιών και Εφήβων με Νεοπλασίες. Το Εθνικό Μητρώο έχει τεθεί σε λειτουργία τον Ιούνιο του 2021, μετά από σειρά δράσεων advocacy της ΑμΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία με τον πολιτεία για την λειτουργία του. 

Είναι κάτοχος  MBA International Finance και MsC International Marketing.  

Παράλληλα, είναι ενεργό μέλος στους οργανισμούς : 

Member of the Thematic Group on Childhood Cancer of the Cancer Stakeholder Contact Group 

Board Member of Pan European Network of Survivors of Childhood Cancer 

Member of the Children’s Medicine Working party of the European Forum for Good Clinical Practice (EFGCP) 

Member of the Survivorship Pillar of Childhood Cancer International Europe 

Member of the Digital Advisory Group European Organization for Rare Diseases (EURORDIS) 

Member of Antimicrobial Resistance Group Health First Europe 

Member of Antimicrobial Resistance European Stakeholders 

Member of the Patients Expert Group of the European Organization for Research and Treatment of Cancer (EORTC) 

Member of the Scientific Advisory Group of Oncology of the European Medicines Agency (EMA) 

Member of the European Society of Association Executives (ESAE) 

Member of the Expert Group: Cervical Cancer Prevention Policy Atlas of European Parliamentary Forum on Sexual and Reproductive Health 

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Συν-ιδρύτρια της ΑμΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία, Managing Partner “The addcase – Business and Policy Navigators” 
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Συν-ιδρύτρια της ΑμΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία, Managing Partner “The addcase – Business and Policy Navigators”