Μιχάλης Τσαμάζ

Μιχάλης Τσαμάζ

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΟΤΕ

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ ανέλαβε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ το Νοέμβριο του 2010, θέση που κατέχει μέχρι σήμερα. Είναι ο μακροβιότερος επικεφαλής του Ομίλου.
Θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την εμπειρία του πελάτη, ηγήθηκε του επιτυχούς μετασχηματισμού του Ομίλου ΟΤΕ σε μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας, που έγινε case study στο Harvard Business School. Υπό τη διοίκησή του, ο Όμιλος ΟΤΕ παραμένει σταθερά ο μεγαλύτερος επενδυτής στην Ελλάδα σε δίκτυα νέας γενιάς και τεχνολογικές υποδομές, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας, της κοινωνίας και των επιχειρήσεων. Έχοντας ενσωματώσει εδώ και χρόνια τις Αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην επιχειρηματική στρατηγική και λειτουργία του Ομίλου, ο κ. Τσαμάζ οδηγεί την εξέλιξη του Ομίλου ΟΤΕ σε κορυφαίο πάροχο ψηφιακών υπηρεσιών.
Από το 2001, ο κ. Τσαμάζ κατείχε σειρά θέσεων ευθύνης στον ΟΤΕ, με ηγετικό ρόλο στην εξυγίανση των διεθνών δραστηριοτήτων. Έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων θυγατρικών του ΟΤΕ και της COSMOTE στο εξωτερικό και μέλος του ΔΣ της ΕΕ, στην Μεγάλη Βρετανία. Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ από τον Ιούλιο του 2016, ενώ από το Νοέμβριο του 2016 έχει οριστεί επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφιακής Οικονομίας του ΣΕΒ.
Ο κ. Τσαμάζ έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του New Brunswick του Καναδά.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΟΤΕ
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΟΤΕ