Νάσος Τρέντζος

Νάσος Τρέντζος

Group CEO, HERONIA STAR, HEAVEN DESTINATIONS AUTOGREECE LUXURY SERVICES

Ο Νάσος Τρέντζος είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων & Management στο κολλέγιο BCA και μεταπτυχιακό στο University of Plymouth International college – UPIC. Ομιλεί 3 γλώσσες και ασχολείται με τον τουρισμό 29 χρόνια.

Από το 1992 εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση HERONIA TRAVEL δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους, που του μαθαίνουν την τέχνη, του να δημιουργείς αναμνήσεις, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα, μια εποχή που το ταξίδι ήταν για λίγους.

Ακούει, διαβάζει, γίνεται ένα με τους πελάτες, οι οποίοι τον εμπιστεύονται πλέον για τις διακοπές τους και όχι μόνο. Όπως χαρακτηριστικά λένε είναι ο Άνθρωπός μας!

Έχει οργανώσει το 2004 τη μεγαλύτερη μετακίνηση για όλη την Ελλάδα με CHARTER πτήσεις για την παρακολούθηση των αγώνων ποδοσφαίρου του EURO 2004. Έχει “λανσάρει” στην τουριστική αγορά ουκ ολίγες καινοτομίες (Ταξίδι για Δύο) με έκπτωση το δεύτερο άτομο, Προγράμματα “Golden Years 50+ ” για τους Έλληνες, Virtual Reality tour πριν το ταξίδι κλπ.

22 χρόνια μετά και από το 2014 είναι επικεφαλής της εταιρίας HEAVEN DESTINATIONS ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ η οποία έχει το HERONIA STAR που δραστηριοποιείται στον εξερχόμενο τουρισμό και την οργάνωση συνεδρίων και τη HEAVEN DESTINATIONS η οποία δραστηριοποιείται στον εισερχόμενο τουρισμό και το Management ξενοδοχειακών μονάδων.

Το 2018 ιδρύει την εταιρία AUTOGREECE LUXURY SERVICES η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς πελατών σε πολυτελή ξενοδοχεία με 12 ιδιόκτητα πολυτελή αυτοκίνητα, στην ενοικίαση αυτοκινήτων, σκαφών, private jets και πολυτελών βιλλών στην Αττική και τα Ελληνικά νησιά.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Group CEO, HERONIA STAR, HEAVEN DESTINATIONS AUTOGREECE LUXURY SERVICES
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Group CEO, HERONIA STAR, HEAVEN DESTINATIONS AUTOGREECE LUXURY SERVICES