Νίκος Υποφάντης

Νίκος Υποφάντης

Δημοσιογράφος

 

Με τηλεοπτική και ραδιοφωνική εμπειρία πλέον των 25 ετών και σπουδές στη δημοσιογραφία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το marketing και την επικοινωνία, είμαι συνιδρυτής της syNNergy. Καταρτίζω πλάνα επικοινωνιακής στρατηγικής, προσαρμοσμένα στις επικοινωνιακές ανάγκες του πελάτη μου και παρέχω συμβουλευτική ως προς τα κατάλληλα μέσα επικοινωνίας. Με βαθιά πίστη στις συνέργειες, υλοποιώ το όραμά μου για μία συμπεριληπτική κοινωνία.

Εργάζομαι στην τηλεόραση του Αction 24, παρουσιάζοντας καθημερινά την πρωινή εκπομπή “Action Τώρα” με τη Μιλένα Ηλιοπούλου ενώ αρθρογραφώ σε ιστοσελίδες, εφημερίδες και περιοδικά επιχειρηματικού ρεπορτάζ, εμπορίου ενέργειας, καινοτομίας, τεχνολογίας και της «πραγματικής» οικονομίας. Κάνω αρχισυνταξία στην εκπομπή «Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ» η οποία άπτεται θεμάτων αναπηρίας και προβάλλεται στο τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής και σε 26 περιφερειακούς σταθμούς. Το ενδιαφέρον μου εστιάζεται σε κοινωνικά ζητήματα καθώς και στον εθελοντισμό.

Είμαι Σύμβουλος Επικοινωνίας σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς και Επιμελητήρια όπως η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, κτλ. Αναλαμβάνω media trainings καθώς και συντονισμό/παρουσίαση σε ημερίδες και εκδηλώσεις.

Έχω εργαστεί για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ επί 23 χρόνια ενώ παρουσίαζα την εκπομπή με θέμα την επιχειρηματικότητα “Ready Business”. Οι σπουδές μου είναι στην επικοινωνία, τα ΜμΕ και τη διαφήμιση. Μιλάω ισπανικά και αγγλικά και έχω τρία παιδιά.

 

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Δημοσιογράφος
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Δημοσιογράφος