Σωκράτης Πλούσας

Σωκράτης Πλούσας

Ιδρυτής και CEO, FUND4ALL

Ο Σωκράτης Πλούσας είναι ιδρυτής και CEO της τεχνολογικής εταιρείας Fund4all, πρωτοπόρο στην ανάπτυξη λογισμικού για fintech. Μέχρι πρόσφατα διατέλεσε και corporate strategic advisor στην εταιρεία Profile software, εισηγμένη στο ΧΑ, με αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού για τραπεζικές κι επενδυτικές υπηρεσίες.

 

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και CEO στην PARNASSE Α.Ε., διαχειριστής της πρώτης και μοναδικής στην Ελλάδα πλατφόρμας equity crowdfunding, OpenCircle.

 

Ήταν επίσης ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Hellenic Start-up Association και μέλος του Δ.Σ. του Σynergies – πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη της καινοτομίας στην Ελλάδα.

 

Στο παρελθόν δούλεψε στα εμπορικά τμήματα μεγάλων Ελληνικών Πολυεθνικών ομίλων, όπως η 3Ε (εμφιαλωτής της Coca Cola σε 26 χώρες) και Fourlis group (master franchisee του IKEA και Intersport και διανομέας των προϊόντων SAMSUNG).

 

Έχει bachelors’ degree από το DEREE σε business και το MBA σε International business από το HENLEY management school, όπου μαζί με άλλους Alumni academics, ξεκίνησε το HENLEY Emerging Markets and International Business Forum.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Ιδρυτής και CEO, FUND4ALL
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Ιδρυτής και CEO, FUND4ALL