Σωτήρης Αντωνίου

Σωτήρης Αντωνίου

Διευθυντής Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και αποφοίτησε το 1980 από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή και στη συνέχεια από το AMERICAN COLLEGE OF GREECE (DEREE) με BSc. In Business Administration / Major: Marketing Management.

Διετέλεσε Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Αντωνίου AEBE» και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1998 έως το 2010. Από το 2012 ανέλαβε τη διεύθυνση του συλλόγου, λειτουργώντας παράλληλα ως σύμβουλος επενδύσεων και Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας “Stormy A.E”.

Είναι από το 2022 Αν. Τομεάρχης Εμπορίου & καταναλωτή της Νέας Δημοκρατίας και από το 2012 οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Ελληνοκινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας και μέλος του Δ.Σ Αποφοίτων Βαρβακείου (ΣΑΒ).

Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού οργανισμού AEDT που εκπροσωπούσε τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις λιανικής καθώς και μέλος της Επιτροπής Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Εμπορίου.

Τέλος, είχε εθελοντική κοινωνική συνεισφορά ως: Επικεφαλής του Κοινωνικού Ιατρείου & Φαρμακείου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, συνιδρυτής του “ATHENS ART NETWORK” με σκοπό την ανάδειξη της Αθήνας μέσω δωρεάν εκδηλώσεων στον δημόσιο χώρο και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λίμνης Πλαστήρα.

Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Διευθυντής Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Διευθυντής Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών