Θανάσης Παπαμίχος

Θανάσης Παπαμίχος

Πρόεδρος, Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας

O Θανάσης Παπαμίχος έχει σπουδές στην Οργάνωση, Διοίκηση και τα Οικονομικά της Υγείας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «MSc in Health Policy, Planning and Financing” από το London School of Economics και London School of Hygiene and Tropical Medicine. Είναι επίσης κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Από το 1991 μέχρι και το 2005 συμμετείχε σε επείγουσες αποστολές Ανθρωπιστικής Βοήθειας με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (Ελλάδα, Αρμενία, Πρώην Γιουγκοσλαβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Παλαιστίνη, Μοζαμβίκη, Μαλάουι, Ιράν, Ιράκ). Από το 1995 μέχρι το 2001 υπήρξε Γενικός Διευθυντής της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα»

Από το Φεβρουάριο 2002 μέχρι το Σεπτέμβριο 2004 υπήρξε Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου και υπεύθυνος Ψυχικής Υγείας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕΣΥΠ Στερεάς Ελλάδας). Επίσης διετέλεσε Αν. Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Κ.Α.Τ. (μέχρι Φεβρ.2005) Διετέλεσε Διοικητικός Διευθυντής της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού κατά την περίοδο των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004. Από το Φεβρουάριο 2005 μέχρι το Σεπτέμβριο 2007, ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας «Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε» του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Από το Σεπτέμβριο 2007 μέχρι και το Σεπτέμβριο 2009, κατείχε την θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Από τον Οκτώβριο 2009 μέχρι Δεκέμβριο 2013 υπήρξε Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ACCURATE Health Auditing & Consulting ενώ από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι σήμερα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας International Healthcare Management Solutions Inc. (ΗΠΑ). Από το Νοέμβριο 2009, είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Πρόεδρος, Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Πρόεδρος, Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας