Τιμ Ανανιάδης

Τιμ Ανανιάδης

Senior Hospitality Advisor – Member of the Board of Directors, Lampsa Hellenic Hotels & Luckman Park Estate – Tourism Committee President, American-Hellenic Chamber of Commerce (AMCHAM)

Με πάνω από 40 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας, ο Tim Ananiadis ξεκίνησε την καριέρα του στο Hyatt Regency Atlanta, ακολουθούμενο από αναθέσεις ως Διευθυντής Τροφίμων και Ποτών στο Hyatt Regency New Orleans, Hilton Head, Nashville, Buffalo και Κολόμβος. Το 1988 κατείχε τη θέση του Εταιρικού Διευθυντή Τροφίμων και Ποτών για τα Hyatt Hotels με τις κύριες αρμοδιότητες της μηχανικής μενού, της ανάπτυξης προϊόντων, της πρόσληψης, της ανάπτυξης και της εφαρμογής προτύπων υπηρεσιών και εκπαίδευσης, ανάπτυξης ιδεών και προ-άνοιγμα νέας ξενοδοχειακής υποστήριξης.

Η καριέρα του Tim ως Γενικός Διευθυντής περιλαμβάνει θέσεις στις ΗΠΑ στα Hyatt Regency Pittsburgh, Hyatt Regency Coral Gables και Hyatt Regency Miami. Το 1999 έγινε μέλος της Hyatt International ως Γενικός Διευθυντής της Hyatt Regency Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και αργότερα μετακόμισε στην Ινδία ως Γενικός Διευθυντής του Grand Hyatt Mumbai.

Το 2003 ο Tim εντάχθηκε στην Starwood Hotels and Resorts επιστρέφοντας στην Ελλάδα ως Γενικός Διευθυντής / Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου Grande Bretagne. Το 2006 έως το 2012 του δόθηκε η πρόσθετη ευθύνη του Area Manager για την Ελλάδα, την Τουρκία και την Κύπρο που επιβλέπει 18 συνδεδεμένα ξενοδοχεία Starwood. Από το 2013 η ευθύνη της περιοχής περιελάμβανε τα Βαλκάνια έως ότου η Marriott International συγχωνευθεί με την Starwood όταν ανέλαβε την ευθύνη του Marriott Business Council για την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ παρέμεινε ο σύνθετος διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου Grande Bretagne και ο King George μέχρι τον Οκτώβριο του 2020. Επί του παρόντος, είναι ο Ανώτερος Σύμβουλος Φιλοξενίας στην οικογένεια Λασκαρίδης και στο διοικητικό συμβούλιο των Λάμπσα Ελληνικά Ξενοδοχεία και Luckman Park Estate, και τα δύο μέλη της οικογένειας Λασκαρίδη.

Δραστηριοποιούμενος σε διάφορους επιχειρηματικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ο Tim υπηρετεί ως Αντιπρόεδρος των Αμερικανικών Κοινοτικών Σχολείων (ACS) Αθηνών, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδοχειακών Αθηνών, Μέλος Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Υγείας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Διευθυντές για το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ελληνικού Ινστιτούτου (AHI), και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Αμερικανικού Ελληνο-Εμπορικού Επιμελητηρίου (AMCHAM).

Η επιχειρηματική φιλοσοφία του Tim για ένα ιδανικό ξενοδοχείο είναι αυτή που παρέχει ένα άνετο, φιλικό και αποτελεσματικό περιβάλλον για τους επισκέπτες και τους συνεργάτες, μεγιστοποιώντας τα οικονομικά αποτελέσματα μέσω της συνεχούς καινοτομίας, της προληπτικής διαχείρισης και της διαισθητικής εξυπηρέτησης Ο προσωπικός του καθοδηγητικός διευθυντής είναι «να είστε ευγενικοί και να μεταχειρίζεστε τους συνεργάτες σας με τον τρόπο που περιμένετε από αυτούς να συμπεριφέρονται στους καλεσμένους σας και σίγουρα θα σας ανταμείψουν».

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Senior Hospitality Advisor - Member of the Board of Directors, Lampsa Hellenic Hotels & Luckman Park Estate - Tourism Committee President, American-Hellenic Chamber of Commerce (AMCHAM)
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Senior Hospitality Advisor - Member of the Board of Directors, Lampsa Hellenic Hotels & Luckman Park Estate - Tourism Committee President, American-Hellenic Chamber of Commerce (AMCHAM)