Ο Αντ. Παπαδόπουλος (Cardlink) αναλύει όλα τα νέα δεδομένα για τις ψηφιακές πληρωμές στο DBF21

 

Η πανδημία έχει αλλάξει τα δεδομένα στον ευρύτερο χώρο του digital banking αλλά ακόμη περισσότερο σε αυτόν των ψηφιακών πληρωμών.

Όπως κάθε χρόνο στο Digital Banking Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1 Απριλίου μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink, θα μας δώσει μία εικόνα της αγοράς όσον αφορά τα POS, τις συναλλαγές, την αξία των συναλλαγών, τις τάσεις αλλά και ενδιαφέροντα νέα σχετικά με τα πλάνα της εταιρείας. 

Στο φετινό Digital Banking Forum θα δώσουν το παρόν υψηλόβαθμα στελέχη του τραπεζικού και του ασφαλιστικού κλάδου και σημαντικοί εκπρόσωποι εταιρειών ψηφιακής τεχνολογίας και Fintech από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μιλήσουν και θα συζητήσουν για τη νέα ψηφιακή εποχή της τραπεζικής και χρηματοοικονομικής αγοράς. 

Συντονιστείτε στο φετινό Digital Banking Forum 2021. 

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/digital-banking-forum-2021/ . 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://ethosevents.eu/event/digital-banking-forum-2021/ . 

Δείτε περισσότερα: https://banks.com.gr/ant-papadopoulos-cardlink-analyei-ola-nea-dedomena-gia-tis-psifiakes-pliromes-sto-dbf21/