Αναστάσιος (Τάσος) Τζήκας

Αναστάσιος (Τάσος) Τζήκας

Πρόεδρος ΔΕΘ – HELEXPO AE

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Τζήκας αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Είναι Πρόεδρος της ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ από το 2011 έως και σήμερα, του Πάρκου Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας «Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης» και του Ινστιτούτου Εκθεσιακών Ερευνών. Είναι Γ’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, μέλος Δ.Σ. του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing του N.Θεσσαλονίκης και του Μητροπολιτικού Οργανισμού Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus).

Υπήρξε ένας από τους ιδρυτές της Singular Βορείου Ελλάδος ΑΕ και διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Singular Β.Ε. ΑΕ και της Singular Software AE. Υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος της Singular Bulgaria, Singular Romania, Αντιπρόεδρος της Internet Hellas, της Delta Singular Εκπαιδευτικής και Εντεταλμένος Σύμβουλος και μέλος Δ.Σ. της Delta Singular.

Συμμετείχε ως μέλος στην Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση που συστάθηκε από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος και στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Είναι επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ), του οποίου υπήρξε Πρόεδρος για 8 χρόνια και επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), του οποίου υπήρξε Πρόεδρος για περισσότερα από 15 χρόνια.

Λεπτομέρειες Ομιλητή