Αντίγονος Παπαδόπουλος

Αντίγονος Παπαδόπουλος

CEO, Cardlink a Worldline brand

Ο Αντίγονος Παπαδόπουλος κατέχει τη θέση του CEO της Cardlink a Worldline brand από τον Ιούλιο του 2022.

Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος Deree-American College of Greece, με πτυχίο Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών. Απέκτησε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο, MBA Marketing Diploma, στο University of Leicester της Αγγλίας και συνέχισε με δεύτερο, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA, ALBA-American College of Greece. Έχει λάβει εκπαίδευση σε θέματα Ηγεσίας και Υψηλής Απόδοσης και Εκτέλεσης Στρατηγικής στο IMD Business School στην Ελβετία, ενώ έχει επίσης παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων Marketing & Management σε διεθνούς φήμης αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα, όπως το Harvard Business School.

Ξεχωρίζει για την πολυετή εμπειρία του στον Τραπεζικό χώρο, με εξειδίκευση σε θέματα τραπεζικής ιδιωτών, issuing καρτών και acquiring, στην εγχώρια, αλλά και τη διεθνή αγορά. Συγκεκριμένα, σημείωσε μακρά και επιτυχημένη πορεία στην Τράπεζα Eurobank σε νευραλγικές θέσεις, όπως αυτή του Commercial Director, Consumer Lending Business Unit στη Eurobank Βουλγαρίας, μετέπειτα του International Sales & Product Development Manager στη Eurobank Cards, αλλά και του Head of Card Sales & Acquiring στη Eurobank Ελλάδος.

Στην ομάδα της Cardlink, πριν αναλάβει CEO, βρισκόταν από το 2015 στη θέση του Commercial Director, με αξιοσημείωτη συμβολή στην εμπορική ανάπτυξη της εταιρείας.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, Cardlink a Worldline brand
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, Cardlink a Worldline brand