Χαρίκλεια Καφφέ

Χαρίκλεια Καφφέ

Consultant, BCG Αθήνας

Η Χαρίκλεια Καφφέ είναι Consultant στο γραφείο της BCG Αθήνας με εμπειρία σε έργα ανάπτυξης στρατηγικής, μετασχηματισμού και θεμάτων που σχετίζονται με το προσωπικό και την οργάνωση για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρίες ενέργειας και το δημόσιο τομέα. Αυτή την περίοδο εργάζεται στο Strategy Lab του BCG Henderson Institute, του Think Tank της BCG για την εξερεύνηση ιδεών σχετικών με την επιχειρηματική στρατηγική, αντλούμενων από τον κόσμο των επιχειρήσεων και πέρα ​​από αυτόν.

Η Χαρίκλεια Καφφέ έχει προηγούμενη εργασιακή εμπειρία στην έρευνα και τo χρηματοπιστωτικό τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν την απασχόλησή της στη BCG, εργάστηκε ως ερευνήτρια και συνεργάτιδα διδασκαλίας στη Χρηματοοικονομική στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, και συνεργάστηκε με εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και χρηματοοικονομικούς συμβούλους, διεξάγοντας έρευνα σε θέματα στρατηγικής χαρτοφυλακίου.

Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος και MPhil στη Χρηματοοικονομική από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, και πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επισκέπτρια ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο του Chicago, Booth School of Business.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Consultant, BCG Αθήνας
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Consultant, BCG Αθήνας