Χρήστος Τσόλκας

Χρήστος Τσόλκας

Business Advisor

Ο Χρήστος Τσόλκας είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Συγγραφέας (The Gift of Crisis – How Leaders Use Purpose to Renew their Lives, Change their Organizations, and Save the World).

Έχει εργασθεί για πάνω από 25 χρόνια σε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης στη Γενική Διεύθυνση, στις Πωλήσεις και το Marketing σε όλο τον κόσμο σε Πολυεθνικές Εταιρίες FMCG όπως η DIAGEO και η Philip Morris International. Σε όλη την επαγγελματική του πορεία οδήγησε senior ομάδες να μετασχηματιστούν και να πετύχουν υψηλή απόδοση.

Διετέλεσε Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στον Παπαστράτο, Managing Director Ουκρανίας, Μολδαβίας και Καυκάσου και είχε πρόσφατα την ευθύνη για την χάραξη της παγκόσμιας στρατηγικής Πωλήσεων για την Philip Morris Intl. Είναι ειδικός στις επιχειρηματικές ανατροπές (turnarounds) και στην υπέρβαση κρίσεων.

Bοηθάει τους πελάτες του κυρίως σε θέματα:

CEOs mentoring, Boards advising

Building high performance teams, talent development

Scale up, Στρατηγική Πωλήσεων, Go-to-market

Innovation with Purpose

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Imperial College του Λονδίνου με πιστοποιήσεις σε θέματα Leadership, Innovation, Digital και Governance από το Stanford, το INSEAD και το IMD. Ζει και εργάζεται στην Ελβετία.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
Λεπτομέρειες Ομιλητή