Δημήτρης Γαβαλάκης

Δημήτρης Γαβαλάκης

Γεν. Γραμματέας ΕΕΑ, Συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων 

Η  επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991 στην ALICO. 

Τον 9ο του 1996 αρχίζει  η προσπάθεια του στο management  στην Commercial Union Life ως Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και έπειτα από  τρία χρόνια διακρίσεων προάγεται στη θέση του Agency Manager.

Από το 2004 και μέχρι το 2010 Υποκατάστημα του ήταν το πρώτο σε συνολικές εισπράξεις χαρτοφυλακίου ζωής της Commercial Value. Το τελευταίο διάστημα λειτουργίας της εταιρίας κατείχε και την θέση του επιθεωρητή πωλήσεων του Agency. 

 Σήμερα έχει την ευθύνη της εταιρίας ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Life Plan insurance, την οποία ίδρυσε, με τους επί χρόνια καταξιωμένους συνεργάτες του, τον 3ο  του 2010. 

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα σπουδών L.U.T.C. του “ The American College of Financial services” και  έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων του ΕΙΑΣ και της Limra, της οποίας είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής για Ελλάδα και Κύπρο από το 2018. 

Τον 12ο του 2017 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. ενώ από το 2013 είναι μέλος του Δ.Σ του Ε.Ι.Α.Σ (Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών). 

Κατείχε την θέση του Πρόεδρου του Π.Σ.Σ.Α.Σ (Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων) από το 2011 έως το 2017, οπότε και αποσύρθηκε λόγω της εκλογής του στο Ε.Ε.Α. ενώ έχει διατελέσει 2 φορές Πρόεδρος  της Ε.Α.Δ.Ε (Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος). 

 Τέλος είναι Μέλος του GAMA Global board από την ίδρυσή του,  μιας και ήταν Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ όταν ο Σύνδεσμος συμφώνησε και υλοποίησε την ίδρυση του παραρτήματος στην Ελλάδα και ανέλαβε την Προεδρία της GAMA Global Hellas από τον Μάρτιο του 2021 ως τον Ιούνιο του 2023. 

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Γεν. Γραμματέας ΕΕΑ, Συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Γεν. Γραμματέας ΕΕΑ, Συντονιστής ασφαλιστικών πρακτόρων