Διονύσης Γρηγοράτος

Διονύσης Γρηγοράτος

Managing Director, Nexi Greece

 

Ο Διονύσης Γρηγοράτος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Νexi Greece Processing S.A. και της Νexi Payments Greece S.A., και οι 2 εταιρείες μέλη του Ευρωπαϊκού παρόχου υπηρεσιών πληρωμών Nexi Group.

Τα τελευταία 10 χρόνια, ο Διονύσης Γρηγοράτος έχει αποκτήσει πλήρη εξειδίκευση στους τομείς του multi-channel sales management, του επιχειρηματικού μετασχηματισμού, των πλατφορμών υπηρεσιών IoT και μια σε βάθος εμπειρία της διαχείρισης της αξίας των πελατών, έχοντας διατελέσει σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις σε εταιρείες όπως η Vodafone Ελλάδας και η Hellas on Line. Προηγουμένως ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Victus Networks, μιας εταιρείας κοινής χρήσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας που δημιουργήθηκε από την κοινοπραξία της Vodafone Ελλάδας και της Wind Hellas.

Στο ρόλο του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Nexi Greece, είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και εκτέλεση των επιχειρηματικών στρατηγικών της Nexi στην ελληνική αγορά, εισάγοντας μια σειρά καινοτόμων υπηρεσιών πληρωμών και λύσεων προστιθέμενης αξίας που θα ωφελήσουν τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες.

 

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Managing Director, Nexi Greece
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Managing Director, Nexi Greece