Δρ Κωνσταντίνος Μαρινάκος

Δρ Κωνσταντίνος Μαρινάκος

Πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου – Επικ. Καθηγητής Τουριστικού Μάνατζμεντ Παν/μίου Δυτικής Αττικής

Ο Δρ Κωνσταντίνος Μαρινάκος υπηρετεί τον τομέα του τουρισμού από μακρού χρονικού διαστήματος τόσο ως πανεπιστημιακός και ερευνητής όσο και ως επιχειρηματίας και επιστημονικός σύμβουλος.

Είναι μεταδιδάκτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος με αντικείμενο εφαρμοσμένα οικονομικά στον τουρισμό, μεταπτυχιακών διπλωμάτων (ΜSc, Master) στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και στην περιφερειακή τουριστική ανάπτυξη και απόφοιτος τμήματος διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων οικονομικού πανεπιστημίου.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε αρκετά διεθνή και εθνικά συνέδρια γύρω από την οικονομία και τον τουρισμό και αρκετές από τις εισηγήσεις του έχουν δημοσιευθεί σε γνωστά διεθνή περιοδικά.

Σήμερα είναι Επίκ. Καθηγητής, Μέλος ΔΕΠ, στο Τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και Συνεργάτης Καθηγητής σε διάφορα Πανεπιστήμια της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Παράλληλα είναι αιρετός Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.), του Δικτύου Τουρισμού Υγείας Πελοποννήσου, και της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και συνιδρυτής και επιστημονικός συνεργάτης της συμβουλευτικής εταιρίας Professional Hotel Development (P.H.D.)

Λεπτομέρειες Ομιλητή