Εμμανουήλ Μπρούζας

Εμμανουήλ Μπρούζας

Μηχανολόγος – Μηχανικός, Υπεύθυνος Τεχνικών Θεμάτων, Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»

Είναι Υπεύθυνος Τεχνικών Θεμάτων και Εκπαιδευτής στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς». Επιπλέον ασχολείται με θέματα νέων τεχνολογιών στην αυτοκίνηση και με τη μκροκινητικότητα, ενώ παρακολουθεί και θέματα νομοθεσίας σχετικά με την οδική ασφάλεια, τις μεταφορές, τη μικροκινητότητα κτλ.

Πριν αναλάβει αυτή τη θέση ήταν συνεργάτης και εκπαιδευτής του Ι.Ο.ΑΣ.. Ξεκίνησε την καριέρα του υπηρετώντας από άλλο πόστο την οδική ασφάλεια εργαζόμενος για περισσότερα από δέκα χρόνια ως αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ. Έχει εργαστεί σε ΙΕΚ και σε ΚΕΚ ως καθηγητής.

Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην «Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας», με ειδίκευση στην εξοικονόμηση ενέργειας στις μεταφορές. Έχει πολύ καλή γνώση σε θέματα μηχανολογίας σχετικά με το αυτοκίνητο και είναι μέλος του Society of Automotive Engineers (SAE). Συμμετέχει επίσης σε εκδηλώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού με ιστορικά οχήματα.

Λεπτομέρειες Ομιλητή