Ιωάννης Κιτιξής

Ιωάννης Κιτιξής

CEO, Worldline Greece

Ο Ιωάννης Κιτιξής είναι o Διευθύνων Σύμβουλος της Worldline Merchant Acquiring Greece (Worldline Greece).

Η Worldline Greece είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης των επιχειρήσεων για τεχνολογίες πληρωμών και το αποτέλεσμα της ισχυρής συνεργασίας μεταξύ της Worldline και της Eurobank. Η Worldline είναι #1 στην Ευρώπη και #4 στο κόσμο, για την αποδοχή και εκκαθάριση πληρωμών με κάρτες, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για εκατοντάδες επιχειρήσεις και κλάδους.

Ο Ιωάννης Κιτιξής, ως έμπειρο τραπεζικό στέλεχος, έχει πολυετή εμπειρία στον χρηματοοικονομικό κλάδο, όπου κατείχε σημαντικές διοικητικές θέσεις. Τα τελευταία πέντε χρόνια διετέλεσε Επικεφαλής στο μονάδα του Cards Acquiring της Eurobank. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, απέκτησε σημαντική γνώση και εξειδίκευση στις τεχνολογίες ψηφιακών πληρωμών, ενώ ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη του Cards Acquiring business καθώς και κορυφαίων καινοτόμων και πολυβραβευμένων λύσεων πληρωμών.

Ο Ιωάννης Κιτίκης είναι Πρόεδρος του Steering Committee και ExCo της Worldline Greece ενώ διετέλεσε μέλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών – Επιτροπή Καρτικών Πληρωμών. Τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξε Εκτελεστικό Μέλος του Συμβουλίου Eurobank Bulgaria AD (Post Bank), Επικεφαλής στεγαστικής πίστης και μέλος της Alco.

Απόφοιτος του Kutztown University of Pennsylvania, USA.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, Worldline Greece
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, Worldline Greece