Ιωάννης Τοζακίδης

Ιωάννης Τοζακίδης

Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ, Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Ιδρυτής της Liberty Insurance Agents

Ο κ. Ιωάννης Τοζακίδης είναι Ιδρυτής  & Γενικόs Διευθυντήs της  Liberty Insurance Agents.

Διαθέτει εμπειρία 40 ετών στην ασφαλιστική αγορά κι έχει διατελέσει Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων στην Interamerican από το 1984 έως τον Ιανουάριο του 2019 με πλήθος παραγωγικών βραβεύσεων.

Το 2012 απονεμήθηκε στον ίδιο και στους συνεργάτες του το βραβείο Κοινωνικής Ευθύνης από την Interamerican για την έμπρακτη συνεισφορά τους στην κοινωνία.

Είναι κάτοχος BA (Business Administration) από το Middlesex University, του πτυχίου L.U.T.C.F. (Life Underwriting training Council Fellow), ενώ έχει ολοκληρώσει τριετή κύκλο σπουδών στο Marketing. Είναι επίσης απόφοιτος του προγράμματος διοίκησης της LIMRA.

Από το 1997 είναι μέλος της GAMA International και το 2006 του απονεμήθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό το βραβείο «First International Class Award» στην Αμερική.

Είναι ιδρυτικό μέλος της επιτροπής της Gama Hellas από το 2014 και διετέλεσε Πρόεδρος του παραρτήματος του Οργανισμού για την περίοδο 2016-2018 ενώ έως σήμερα παραμένει στο board της GAMA Hellas.

Τον Δεκέμβριο του 2015 εξελέγη Γενικός Γραμματέας του ΠΣΣΑΣ και από τον Δεκέμβριο του 2017 εκτελεί χρέη Προέδρου του ΔΣ του ΠΣΣΑΣ.

Παράλληλα είναι Μέλος του ΔΣ της ΕΑΔΕ, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος από τον Μάιο του 2020 έως τον Μάιο του 2021.

Από το 2018 είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Λεπτομέρειες Ομιλητή