Κωνσταντίνος Αγαδάκης

Κωνσταντίνος Αγαδάκης

CCO – Chief Commercial Officer, Barista Pro

Όλα ξεκίνησαν το 1997, το όνειρό μου ήταν να δημιουργήσω ισχυρές μάρκες στην αγορά Horeca, πράγματα που δεν υπήρχαν. 

Ονόμασα την επιχείρησή μου Coffeeplus καθώς άρχισα να πωλώ τον εσπρέσο Illy για περισσότερα από 8 χρόνια. Είχα τον καφέ, αλλά μου έλειπε το plus το πλεονέκτημα δηλαδή, οπότε άρχισα να δημιουργώ το κομμάτι που έλειπε, το οποίο είχε κύρια εστίαση σε ροφήματα που δεν περιλάμβαναν καφέ. Δημιουργώντας διαφορετικές συνταγές ανέπτυξα μια νέα ιδέα για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας με την επωνυμία BaristaPro που εστιάζει σε διάφορα ροφήματα ζεστά και κρύα που εξυπηρετούν την αγορά HORECA. 

Το πρώτο μου έργο ήταν τα  Gia … giamas, χρησιμοποιώντας τις συνταγές της γιαγιάς μου Μαρίκας και τις ευλογίες της, δημιούργησα ένα σπιτικό αναψυκτικό (χυμό ή αναψυκτικό) που εξυπηρετεί μικρούς και μεγάλους. Ξεκινήσαμε με την παραδοσιακή λεμονάδα μας, η οποία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε το # 1 best seller στην αγορά HORECA. Λίγο μετά ακολούθησαν περισσότερες γεύσεις, διατηρώντας πάντα τα πρότυπα και τα κριτήριά μας υψηλά, με ελληνικά φρούτα και αγνές παραδοσιακές γεύσεις. 

Με την πάροδο του χρόνου, ήρθαν νέα projects, τα ζεστά ροφήματα CUP STORIES και τα παγωμένα ροφήματα ICE STORIES, και πολλά άλλα καθιστώντας το πορτφόλιό μας πλούσιο σε προϊόντα, βοηθώντας έτσι έναν barista να εξυπηρετεί πελάτες με διαφορετικούς τύπους ροφημάτων αντί μόνο καφέ. 

Το μότο μου είναι το τρίπτυχο – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – ΔΙΑΦΟΡΑ – ΚΕΡΔΟΣ 

Λεπτομέρειες Ομιλητή