Κωνσταντίνος Ουζούνης

Κωνσταντίνος Ουζούνης

CEO, ethosGROUP

Ο Κωνσταντίνος Ουζούνης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ethosGROUP, μιας εταιρείας συμμετοχών που ελέγχει τις ethosMEDIA, ethosEVENTS και ethosBUSINESS.

Η ethosMEDIA είναι ο εκδότης των ενημερωτικών portal banks.com.gr, insuranceworld.gr, virus.com.gr, nplconfidential.com και coffeemag.gr, καθώς και των περιοδικών HRIMA, HRIMA Week, Insurance World, Pharma & Health Business και Coffee & Brunch.

Η ethosEVENTS διοργανώνει περισσότερα από 20 συνέδρια και βραβεία, κυρίως στον κλάδο των τραπεζών, των ασφαλίσεων, της υγείας, του τουρισμού, των εξαγωγών, των αυτοκινήτων και του καφέ.

Η ethosBUSINESS είναι μια συμβουλευτική εταιρεία επιχειρηματικής ανάπτυξης που προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ελληνικές εταιρείες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή MENA.

Ο Κωνσταντίνος Ουζούνης έχει συμμετάσχει στο Δ.Σ. πολλών εταιρειών ΜΜΕ και Νέας Τεχνολογίας, της Ελληνικής Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) καθώς και του Συλλόγου Αποφοίτων του Βαρβακείου Πειραματικού Σχολείου. Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Leicester (MBA). Έχει γράψει άρθρα για διάφορα οικονομικά περιοδικά και εφημερίδες. Εκπροσωπεί εταιρείες διεθνούς φήμης, όπως Euromoney Magazine, Euromoney Conferences και Georgeson Shareholder Services.

Το 2020 ίδρυσε την LiveOn, μία start-up εταιρεία τεχνολογίας με διεθνή παρουσία, η οποία ανέπτυξε και εξελίσει την ομώνυμη πλατφόρμα Digital Communication & Events.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, ethosGROUP
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, ethosGROUP
Events of the Speaker
You might also love these events.
#iifo21
5 Οκτωβρίου 2021
10:00 πμ
Στις 5 Οκτωβρίου διεξήχθη το Insurance Intermediaries Forum 2021 με θέμα «O ρόλος του σύγχρονου ασφαλιστή – Προκλήσεις και ευκαιρίες στη νέα εποχή».
#ocin20
13 Φεβρουαρίου 2020
9:00 πμ
H Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α) σε συνεργασία με την ethosMEDIA διοργάνωσαν το 1o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης (#ocin20), το οποίο διεξήχθη την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στο Athenaeum InterContinental.
Expired