Κώστας Τσαλίκης

Κώστας Τσαλίκης

Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Citi Ελλάδας & Περιφερειακός Διευθυντής Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της Citi Δυτικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής

Ο Κώστας Τσαλίκης είναι Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Citi Ελλάδας και Περιφερειακός Διευθυντής Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στη Citi Δυτικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Διαθέτει 22 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας αναλάβει διευθυντικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο).

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας & Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας από το τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Aarhus School of Business στη Δανία.

Είναι διαπιστευμένος coach και πιστοποιημένος εισηγητής σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, συμμετέχει ενεργά σε διεθνή συνέδρια ως ομιλητής και αρθρογραφεί σε σύγχρονα θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Είναι μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του ΣΔΑΔΕ και του EMCC/HCA.

Λεπτομέρειες Ομιλητή