Μαρία Θεοφανοπούλου

Μαρία Θεοφανοπούλου

CEO, Greek Travel Pages

Η Μαρία είναι ιδιοκτήτρια και διευθύνει τον όμιλο GTP – DANAE Travel & Media Group, έναν όμιλο που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, των μέσων ενημέρωσης και των εκδόσεων από τις αρχές της δεκαετίας του ’70. Στο πλαίσιο αυτού του δικτύου, η Μαρία εποπτεύει κορυφαία και βραβευμένα brands της τουριστικής αγοράς, όπως το Greek Travel Pages, το ειδησεογραφικό GTP Headlines, το τουριστικό portal www.gtp.gr, και άλλες διαδικτυακές πύλες εξειδικευμένου περιεχομένου και διαχείρισης δεδομένων για τον τουριστικό κλάδο. Ο όμιλος ασχολείται επίσης, με την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, τη διαχείριση φιλοξενίας, και τη γενική αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών (GSA).

Η Μαρία έχει επίσης ενεργή δράση στα κοινά μέσα από την συμμετοχή της σε διοικητικά συμβούλια κλαδικών συνδέσμων και ενώσεων. Διατελεί μέλος των διοικητικών συμβουλίων του ΣΕΤΕ και του ΙΝΣΕΤΕ. Είναι Γενική Γραμματέας ΔΣ του ΣΑΑΕ (Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών) και μέλος της ΑΣΕ του Κολλεγίου Αθηνών. Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ της ECTAA (European Travel Agents & Tour Operators Association), Αντιπρόεδρος ΔΣ του ΗΑΤΤΑ, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της FEDHATTA και μέλος ΔΣ της ΚΙΠΟΚΑ.

Απόφοιτη του Κολλέγιο Αθηνών, έχει ολοκληρώσει το BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το MSc στο Μάρκετινγκ και το δίπλωμα στο Managerial Finance από το LSE. Επίσης, έχει ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Διαπραγμάτευσης του Harvard Law School.

Εκτός από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, η Μαρία συμμετέχει, σε ομάδες πολιτών, σε think tanks, σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια του κλάδου ως ομιλήτρια ή συντονίστρια. Είναι παθιασμένη με την υποστήριξη της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών και συμμετέχει σε επιτροπές αξιολόγησης νεοφυών επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, Greek Travel Pages
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    CEO, Greek Travel Pages