Μαρία Θεοφανοπούλου

Μαρία Θεοφανοπούλου

CEO, Greek Travel Pages

Η Μαρία Θεοφανοπούλου είναι Ιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου GTP – DANAE Travel & Media Group, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τουρισμό, την ενημέρωση και τις εκδόσεις από το 1970. O όμιλος διαχειρίζεται κορυφαία brands της τουριστικής αγοράς, όπως το Greek Travel Pages, το ειδησεογραφικό GTP Headlines, το τουριστικό portal www.gtp.gr, και άλλες
διαδικτυακές πύλες.

Διατελεί ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Danae Airlines, γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων αεροπορικών εταιριών και είναι Συνιδιοκτήτρια τουριστικών επιχειρήσεων με αντικείμενο την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Έχει ενεργή δράση στα κοινά μέσα από την συμμετοχή της σε διοικητικά συμβούλια κλαδικών συνδέσμων /ενώσεων. Διατελεί μέλος διοικητικών συμβουλίων όπως: μέλος ΔΣ του ΣΕΤΕ, μέλος ΔΣ του ΙΝΣΕΤΕ, Αντιπρόεδρος ΔΣ του ΣΑΑΕ και μέλος της ΑΣΕ του Κολλεγίου Αθηνών. Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ της ECTAA, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της FEDHATTA και μέλος ΔΣ της ΚΙΠΟΚΑ.

Απόφοιτη του Κολλέγιο Αθηνών, με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων, μεταπτυχιακό στο Marketing, δίπλωμα στο Managerial Finance από το LSE και στο Program on Negotiation από το Harvard Law School.

Συμμετέχει, τέλος, σε ομάδες πολιτών, σε think tanks, σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια του κλάδου ως ομιλήτρια / συντονίστρια / mentor καθώς και σε επιτροπές αξιολόγησης.

Λεπτομέρειες Ομιλητή