Νένα Μαλλιάρα

Νένα Μαλλιάρα

Δημοσιογράφος Insider.gr

H Nένα Μαλλιάρα είναι δημοσιογράφος στο οικονομικό site Insider όπου καλύπτει το ρεπορτάζ των Τραπεζών και ευρύτερα του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την εφημερίδα «Επενδυτής» το 1993, με το τραπεζικό ρεπορτάζ, το οποίο ακολούθησε αδιάλειπτα έκτοτε. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «Ημερησία» από την ίδρυσή της, εγκαινιάζοντας και το ρεπορτάζ της διατραπεζικής αγοράς (Money Markets, F/X, Bonds) το οποίο δεν υπήρχε μέχρι τότε στον Τύπο. Έχει εργαστεί επίσης στις εφημερίδες «Βήμα», «Κεφάλαιο», «Ελεύθερος Τύπος», «Ναυτεμπορική», «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Ισοτιμία», «Αξία», «Σύμβουλος», «Μέτοχος», «Έξυπνο Χρήμα», «Ελλάδα Σήμερα».

Στον ηλεκτρονικό Τύπο έχει εργαστεί στα οικονομικά sites Capital.gr (από την ίδρυσή του), Euro2day.gr, Reporter.gr και στο πρακτορείο ειδήσεων Telerate.

Είχε μακροχρόνιες συνεργασίες με τα περιοδικά Forbes, «Kεφάλαιο», «Οικονομικός Ταχυδρόμος», «Χρήμα», «Χρήμα & Αγορά», «Money & Life», ενώ εργάστηκε και στο πρώτο αποκλειστικά οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι GBC (Greek Business Channel), ανήκοντας στην ομάδα των δημοσιογράφων που δημιούργησαν το περιεχόμενό του.

Έχει σπουδάσει Νομική (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, Αθήνα), λαμβάνοντας και την άδεια δικηγορίας (Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών) και Δημοσιογραφία (Σχολή Antenna).

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Δημοσιογράφος Insider.gr
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Δημοσιογράφος Insider.gr