Παναγιώτης Παπαναγιώτου

Παναγιώτης Παπαναγιώτου

Αναπληρωτής Καθηγητής Ακτινολογίας, Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών – Καθηγητής Νευροακτινολογίας, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Saarland, Γερμανία

Ο Παναγιώτης Παπαναγιώτου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Καθηγητής Νευροακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Saarland, Γερμανία. Από το 2012 διευθύνει το Τμήμα Διαγνωστικής και Επεμβατικής Νευροακτινολογίας του Νοσοκομείου Bremen-Mitte όπου βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες μονάδες εγκεφαλικών της Ευρώπης και από το 2020 είναι υπεύθυνος νευροακτινολογίας του Ά Εργαστηρίου Ακτινολογίας του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Στον επιστημονικό τομέα ο κύριος Παπαναγιώτου ανήκει στους πρωτοπόρους στην επεμβατική θεραπεία ενδοαγγειακών παθήσεων και ιδιαίτερα των αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων. Στο τμήμα του, διενεργήθηκαν τα τελευταία έτη περισσότερες από 4000 ενδοαγγειακές θεραπείες παθήσεων των εγκεφαλικών αγγείων.

Λεπτομέρειες Ομιλητή