Πάνος Μαυρίδης

Πάνος Μαυρίδης

Δημοσιογράφος 

 

Ο Παναγιώτης Μαυρίδης είναι δημοσιογράφος, επικοινωνιολόγος, πολιτικός αναλυτής και σύμβουλος, διεθνολόγος και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και ως ψηφιακός δημιουργός https://www.youtube.com/@panomavridis/featured  

Έχει ιδρύσει και διευθύνει το site επώνυμης γνώμης new Deal (www.newdeal.gr), καθώς και το Αgency Apertus Alveo Communications (www.apertusalveo.com).  

Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Απέκτησε πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων. Επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα (Masters) στις Διεθνείς κι Ευρωπαϊκές Σπουδές, με ειδίκευση Διεθνή Πολιτική και Ασφάλεια.  

Ως επιστήμονας Διεθνών Σχέσεων εξειδικεύτηκε σε θέματα διαχείρισης κρίσεων και επίλυσης συγκρούσεων, προέκυψε εκ των πραγμάτων από την μεταπτυχιακή του διατριβή Μάρτιος 1987: Η κρίση μεταξύ της Ελλάδας και Τουρκίας“.  

Επί 30 και πλέον χρόνια εργάζεται αδιάλειπτα στον ημερήσιο, περιοδικό και ηλεκτρονικό Τύπο, υπηρετώντας την ενημέρωση ουσιαστικά μέσα από όλα τα δημοσιογραφικά πόστα.  

Την τελευταία δεκαετία έχει διευρύνει τη δραστηριότητα του στο χώρο των media, ως σύμβουλος πολιτικής και εταιρικής επικοινωνίας. 

Σήμερα συμμετέχει ενεργά στον ευρύτερο δημόσιο διάλογο με επιλεκτική (πλέον) αρθρογραφία και πληθώρα τηλεοπτικών εμφανίσεων.  

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Δημοσιογράφος
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Δημοσιογράφος