Τάσος Πανούσης

Τάσος Πανούσης

Διευθύνων Σύμβουλος, doValue Greece & Πρόεδρος Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια & Πιστώσεις (ΕΕΔΑΔΠ) 

Ο κ. Πανούσης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της doValue Greece και Πρόεδρος της  Ένωσης Εταιριών Διαχείρισης από Δάνεια και Πιστώσεις (ΕΕΔΑΔΠ). 

Με περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας στο Banking & NPL management ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 στην ABN AMRO BANK και  εν συνεχεία ανέλαβε διευθυντικές θέσεις στην AMERICAN EXPRESS BANK έως το 2001. Από το 2001 διετέλεσε Επικεφαλής της Διεθνούς Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας (NBG) έχοντας την ευθύνη της Λιανικής Τραπεζικής 6 χωρών της Ν.Α Ευρώπης για 5 χρόνια πριν την ένταξη του στην Eurobank το 2006. Στην Eurobank κατείχε από το 2006 διάφορες θέσεις ευθύνης, μέχρι το 2014 όπου ανέλαβε Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Household Lending ενώ από τoν Σεπτέμβριο του 2016 αναλαμβάνει την ευθύνη των προβληματικών δανείων της Λιανικής Τραπεζικής και της Eurobank FPS. Παράλληλα ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Eurobank (ExBo).  

Μετά την πώληση της Eurobank FPS στην doValue Italy, ανέλαβε το ρόλο του CEO της doValue Greece και διαχειρίζεται δάνεια ύψους €30 δισ. και είναι Επικεφαλής μιας ομάδας 1000 ατόμων. 

Είναι κάτοχος MBA από το ALBA και πτυχίου στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (AUEB) καθώς επίσης και απόφοιτος του INSEAD-Leadership Program 

Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Διευθύνων Σύμβουλος, doValue Greece & Πρόεδρος Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια & Πιστώσεις (ΕΕΔΑΔΠ)
Λεπτομέρειες Ομιλητή
  • Profession
    Διευθύνων Σύμβουλος, doValue Greece & Πρόεδρος Εταιρειών Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια & Πιστώσεις (ΕΕΔΑΔΠ)