Στις 21 Οκτώβριου τα Greek Hospitality Awards 2022

Greek Hospitality Awards 2022, 21 Οκτωβρίου 2022,

Divani Apollon Palace & Thalasso και LiveOn Expo Complex

Υποβολή υποψηφιοτήτων έως τις 23 Σεπτεμβρίου

Πλησιάζει η τέλεση της κορυφαίας εκδήλωσης αριστείας για τον χώρο του τουρισμού. Για 8η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφουν στις 21 Οκτωβρίου 2022, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού τα Greek Hospitality Awards, τα απόλυτα και πλέον εξωστρεφή βραβείαθεσμός για την ελληνική φιλοξενία και τον τουρισμό.

Έπειτα από μία επιτυχημένη σεζόν για τον ελληνικό τουρισμό και με εξαιρετικά ευοίωνες τις προοπτικές και για το 2023, μολονότι προβληματίζουν έντονα η αύξηση των τιμών της ενέργειας και συνακόλουθα των τροφίμων, τα Greek Hospitality Awards 2022 ενισχύουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των ξενοδοχειακών-τουριστικών επιχειρήσεων βραβεύοντας και φέτος τους καλύτερους του τουριστικού κλάδου, που κρατούν το ελληνικό τουριστικό προϊόν στις πρώτες θέσεις και κατατάσσουν την ελληνική τουριστική βιομηχανία ανάμεσα στους σημαντικότερους βραχίονες της ελληνικής οικονομίας.

Στην εκδήλωση εμπεριέχονται συνολικά 110 κατηγορίες βραβείων σε 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, 7 τιμητικές διακρίσεις και 2 κορυφαία βραβεία (https://ethosevents.eu/event/greek-hospitality-awards-2022/#vravia).

Στη μεγάλη αυτή γιορτή του ελληνικού τουρισμού, καλούνται όλες οι επιχειρήσεις που με όραμα και προσπάθεια προσφέρουν μια ανεπανάληπτη τουριστική εμπειρία στους πελάτες τους, να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους και να κερδίσουν την αναγνώριση που τους αξίζει.

Οι υποψηφιότητες για τα Greek Hospitality Awards 2022 θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2022 και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα των βραβείων στο ethosevents.eu και να επιλέξουν μεταξύ των κατηγοριών εκείνες που τις αντιπροσωπεύουν στον σύνδεσμο https://ethosevents.eu/awards/grha/.

Οι νικητές θα αναδειχθούν μετά από ξεχωριστή ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής των βραβείων, που απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και από το κοινό.

Η λαμπρή τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso και με παράλληλη online μετάδοση μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας και εκδηλώσεων του ethosGROUP, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Greek Hospitality Awards 2022 όπως επίσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, LinkedIn και YouTube.

Greek Hospitality Awards 2022, 21 Οκτωβρίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ανδρέας Μπάλτας, Digital Marketing Specialist, ethosGROUP

τηλ.: +30 210 998 4906

email:baltas.a@ethosmedia.eu