9th Digital Banking Forum

«Οι επόμενες προκλήσεις της ψηφιακής τραπεζικής»

Η ψηφιακή τραπεζική βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον χρηματοπιστωτικό κλάδο με τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες να είναι ουκ ολίγες.
Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται με τις πολυάριθμες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες αποτέλεσε τον άξονα του 9th Digital Banking Forum- το συνέδριο που έχει θέσει νέα δεδομένα στην παρουσίαση θεμάτων για τη σχέση των ψηφιακών τεχνολογιών με τον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Το 9th Digital Banking Forum #dbfo22, διοργανώθηκε στις 28 Απριλίου 2022, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η συμμετοχή στo συνέδριο ήταν εφικτή είτε με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel, είτε online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Υπεύθυνος Προγράμματος ήταν ο κος Δημήτρης Μαλλάς, Δημοσιογράφος.

Το 9th Digital Banking Forum περιλάμβανε παρεμβατικές ατομικές ομιλίες και virtual fireside chats με την παρακάτω βασική θεματολογία:

 • Η νέα phygital προσέγγιση των τραπεζών

  Η πανδημία της COVID-19 δείχνει να αποτέλεσε την τελική ώθηση που χρειάζονταν οι ελληνικές τράπεζες προκειμένου να διαμορφώσουν ένα νέο και διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας, το οποίο συνδυάζει τα φυσικά με τα ψηφιακά κανάλια πωλήσεων. Το αποκαλούμενο και phygital μοντέλο αποτελεί μία τάση που είναι ιδιαίτερα έντονη και στο εξωτερικό και η οποία δείχνει να έχει ανταπόκριση και στην Ελλάδα.

  Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν οι εγχώριες τράπεζες το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα από τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν το 9th Digital Banking Forum με ομιλητές από τις κορυφαίες τράπεζες της χώρας αλλά και ειδικούς από το εξωτερικό που θα αναλύσουν τη συγκεκριμένη τάση.

 • Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες που λανσάρουν παραδοσιακοί αλλά και νέοι “παίκτες”

  Με τους καταναλωτές αλλά και τις επιχειρήσεις να έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έχει φέρει η ψηφιακή εποχή, το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι σε μία φάση συνεχών αλλαγών. Μία από τις πλέον βασικές είναι η εμφάνιση καινούριων ψηφιακών υπηρεσιών τόσο από παραδοσιακούς όσο και από νέους «παίκτες» με τους τελευταίους να έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν τις δικές τους κοινότητες και οικοσυστήματα.

  Οι νέες αυτές υπηρεσίες δημιουργούν καινούριες ισορροπίες αλλά και καινούρια μοντέλα προσέγγισης και διατήρησης των πελατών τους. Στους νέους «παίκτες» περιλαμβάνονται επιχειρήσεις που έρχονται τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό με τις fintech startups να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Στο 9th Digital Banking Forum ορισμένες από τις πιο καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες αλλά και εγχειρήματα με στόχο να εντοπίσουμε εκείνες που θα κάνουν πραγματική διαφορά σε σχέση με το υφιστάμενο status quo.

 • Οι αλλαγές στην αγορά των συστημάτων πληρωμών

  Μία από τις σημαντικότερες τάσεις των τελευταίων δύο ετών είναι η επιλογή των εγχώριων τραπεζών να προχωρήσουν στην πώληση των δραστηριοτήτων τους όσον αφορά τον κλάδο των καρτών πληρωμών. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε δει συμφωνίες αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων να υλοποιούνται με τους μεγαλύτερες διεθνείς «παίκτες» είτε να κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους στην Ελλάδα είτε να ενισχύουν την υφιστάμενη παρουσία τους.

  Πρακτικά, στο χώρο των πληρωμών έχει αρχίσει να δημιουργείται ένα νέο τοπίο και σε αυτή την ενότητα του 9th Digital Banking Forum θα επιδιώξουμε να δούμε ποιες είναι οι τάσεις που διαμορφώνονται αλλά και ποιες είναι οι ευκαιρίες που υπάρχουν.

 • Οι υποδομές που απαιτούνται προκειμένου να ανταποκριθούν οι εταιρείες του κλάδου

  Οι πληροφοριακές υποδομές και τα δίκτυα επικοινωνιών έχουν εξελιχθεί πλέον σε ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία των εταιρειών του χρηματοπιστωτικού κλάδου. Το ίδιο και τα δεδομένα που έχουν συγκεντρώσει, τα οποία καλούνται πλέον να αξιοποιήσουν προκειμένου αφενός να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες και να βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας και αφετέρου για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό κλάδο.

  Τεχνολογίες όπως είναι το cloud, τα big data και η τεχνητή νοημοσύνη (AI) έχουν ήδη αρχίσει να απασχολούν τις εταιρείες του χρηματοπιστωτικού κλάδου, ιδίως από τη στιγμή που η υπάρχουσα εκτίμηση είναι πως αποτελούν κλειδί για την επόμενη μέρα.

  Έχοντας αυτό το δεδομένο υπόψη, κορυφαίοι προμηθευτές από το χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών θα παρουσιάσουν τις λύσεις τους αλλά και case studies δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες στο 9th Digital Banking Forum, να κατανοήσουν καλύτερα τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογικές τάσεις και πως η αξιοποίηση τους μπορεί να αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την παραγωγικότητα, την ανταγωνιστικότητα αλλά και την ευέλικτη λειτουργία των τραπεζών.

 • Fintech startups

  Στο οικοσύστημα των νεοφυών και καινοτόμων επιχειρήσεων (startups), οι ιδέες και τα εγχειρήματα που σχετίζονται με τον τομέα του αποκαλούμενο fintech (financial technology) βρίσκονται πολύ ψηλά στην ατζέντα προτεραιοτήτων των επενδυτικών funds. Οι παραδοσιακές τράπεζες δείχνουν την πρόθεση -και στην Ελλάδα- να συνεργαστούν με fintech startups καθώς και οι δύο πλευρές έχουν πολλά να κερδίσουν από αυτή τη συνεργασία. Ποιοι είναι όμως οι τομείς εκείνοι που μπορεί να υπάρξει συνεργασία; Ποια είναι τα startups εκείνα που έχουν τις δυνατότητες να κάνουν το επόμενο βήμα στην επιχειρηματική σκηνή και να δραστηριοποιηθούν εντός και εκτός Ελλάδας; Αυτά είναι ένα από τα ερωτήματα που πρόκειται να απαντηθούν στο πλαίσιο του 9th Digital Banking Forum.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε:

 • Υψηλόβαθμα στελέχη που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και κατανοούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, και επιδιώκουν να διευρύνουν την τεχνογνωσία τους.
 • Στελέχη από τον κλάδο των ασφαλειών που παρακολουθούν τις εξελίξεις όσον αφορά στην εμφάνιση και αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων
 • Στελέχη από τις εταιρείες ψηφιακών τεχνολογιών που επιζητούν να δικτυωθούν με τα στελέχη εκείνα από τον χρηματοπιστωτικό τομέα που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τα εργαλεία που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες
 • Νέους επιχειρηματίες που προέρχονται από τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο των εταιρειών Fintech.
 • Στελέχη από επιχειρήσεις όλων των κλάδων που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο καθώς και για τα καινούρια ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που θα τους βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας τους.
28 Απριλίου

Premiere Sponsors

MASTERCARD_SITE
PERFORMANCE_TECHNOLOGIES_SITE

Sponsors

EUROBANK_SITE_2

Associate Sponsors

NATECH_SITE

Corporate Participations

INNEWS

Supporter

Υπό την Αιγίδα

ΕΕΤ_GR
εαεε
ethe
sekee
selpe_logo
sepe_new

Χορηγοί Επικοινωνίας

BANKS
xrima
xrimaweek
capital_logo_site
GRtimes_logo_site
SocialHandlers
star_ken_el_logo
tvstar_new_1
thesnew_site
kriti24_site.png
piraeus365gr_logo
xanthinews_site
insuranceworld
insuranceworldgr
VIRUS_NEW
phb_logo

LEAD SPONSOR (12.000€ + Φ.Π.Α.)

 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση σε όλο το προωθητικό υλικό του συνεδρίου. (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Παρέχεται η δυνατότητα δημοσίευσης συνέντευξης υψηλόβαθμου στελέχους στο περιοδικό ΧΡΗΜΑ με φωτογραφία εξωφύλλου, με αναδημοσίευση στο portal banks.com.gr.
 • Στέλεχος του χορηγού δικαιούται ομιλία διάρκειας δέκα (10) λεπτών.*
 • Ο χορηγός δικαιούται συμμετοχή στελέχους του σε virtual fireside chats (one-to-one 15λεπτες συνεντεύξεις) του συνεδρίου.*
 • Τo λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση στα εικαστικά του κεντρικού site του συνεδρίου και στα εικαστικά του LiveOn Expo Complex (επιγραφές στο εξωτερικό του κτιρίου, στο Lobby/Ζώνη Α, στο Vip Lounge στον προθάλαμο του Conference Center και στις αίθουσες του Conference Center (Auditorium) όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης).
 • O χορηγός δικαιούται δικό του Premium 3D Ψηφιακό Περίπτερο στο Sponsors Hall του LiveOn Expo Complex. Σε αυτό περιλαμβάνονται (υλικά έως 30MB): 1. Εταιρικό λογότυπο (περιοχή που θα φιλοξενεί το εταιρικό σήμα και την επωνυμία του εκθέτη σε ενιαία φωτογραφική σύνθεση), 2.Ηλεκτρονική Γραμματεία (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει τα στοιχεία του, να κατεβάσει το εταιρικό προφίλ -έως 250 λέξεις. Επίσης μπορεί να ζητήσει επικοινωνία με εκπρόσωπο του χορηγού). 3. Εταιρικό Video (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει εταιρικό video(μέγιστης διάρκειας έως 5’), 4. Θέσεις Προϊοντικής Προβολής (2Χ) (δύο θέσεις φωτογραφικού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα της εταιρείας), 5. Σημείο Συναντήσεων  (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τους εκπροσώπους της εταιρείας που είναι στο περίπτερο (θα βλέπει τα προφίλ τους σε pop-up) και να έχει αλληλεπίδραση μαζί τους (μέσω pop-ups) με άμεσο chat, άμεσο ή προγραμματισμένο video call, άμεσο ή προγραμματισμένο Β2Β meeting) και 6. Θέσεις Προϊοντικού Καταλόγου (2Χ) (δύο θέσεις όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει κατάλογο προϊόντων της εταιρείας μέσω φωτογραφίας και popup παραθύρου με πρόσθετο ενημερωτικό υλικό).
 • Στο Ψηφιακό Περίπτερο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έως και οχτώ (8) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες σε αυτή, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-Businesss card) θα κοινοποιούνται αυτόματα στους επισκέπτες που ζητούν κάποιας μορφής επικοινωνία μαζί τους.
 • Δικαιούται περίπτερο μέγιστης διάστασης 3μ.x3μ. στο lobby του ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί το Συνέδριο. Στο περίπτερο επιτρέπεται η παρουσία μέχρι ενός ατόμου. Επίσης απαγορεύεται ρητά η διανομή οποιουδήποτε έντυπου υλικού από αυτό.*
 • Δικαιούται πενήντα (50) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Δικαιούται τρεις (3) ροτόντες των οχτώ ατόμων (24 άτομα) στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.*
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’). To spot θα προβληθεί έως και τρεις (3) φορές σε διαφημιστικά slots κατά τη του συνεδρίου.
 • Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του διοργανωτή και του event (Facebook και LinkedΙn) με τρεις (3) δημοσιεύσεις «διακεκριμένης προβολής».
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό έως (30MB) στο MyEventXPack (ψηφιακή τσάντα) του συνεδρίου.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου.

PREMIERE SPONSOR (9.000€ + Φ.Π.Α.)

 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση σε όλο το προωθητικό υλικό του συνεδρίου. (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Παρέχεται η δυνατότητα δημοσίευσης συνέντευξης υψηλόβαθμου στελέχους στο portal banks.com.gr.
 • Δυνατότητα επιλογής από τον χορηγό είτε 10λεπτης ομιλίας στελέχους του στο συνέδριο, είτε συμμετοχής στελέχους του στα virtual fireside chats (one-to-one 15λεπτες συνεντεύξεις on stage) του συνεδρίου.*
 • Τo λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση στα εικαστικά του κεντρικού site του συνεδρίου και στα εικαστικά του LiveOn Expo Complex (επιγραφές στο εξωτερικό του κτιρίου, στο Lobby/Ζώνη Α, στο Vip Lounge στον προθάλαμο του Conference Center και στις αίθουσες του Conference Center (Auditorium) όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης).
 • O χορηγός δικαιούται δικό του Premium 3DΨηφιακό Περίπτερο στο Sponsors Hall του LiveOn Expo Complex. Σε αυτό περιλαμβάνονται (υλικά έως 20MB): 1. Εταιρικό λογότυπο (περιοχή που θα φιλοξενεί το εταιρικό σήμα και την επωνυμία του εκθέτη σε ενιαία φωτογραφική σύνθεση), 2. Ηλεκτρονική Γραμματεία (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει τα στοιχεία του, να κατεβάσει το εταιρικό προφίλ -έως 250 λέξεις. Επίσης μπορεί να ζητήσει επικοινωνία με εκπρόσωπο του χορηγού).
 •  3. Εταιρικό Video (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει εταιρικό video (μέγιστης διάρκειας έως 5’), 4. Θέσεις Προϊοντικής Προβολής (2Χ) (δύο θέσεις φωτογραφικού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα της εταιρείας), 5. Σημείο Συναντήσεων (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τους εκπροσώπους της εταιρείας που είναι στο περίπτερο (θα βλέπει τα προφίλ τους σε pop-up) και να έχει αλληλεπίδραση μαζί τους (μέσω pop-ups) με άμεσο chat, άμεσο ή προγραμματισμένο video call, άμεσο ή προγραμματισμένο Β2Β meeting) και 6. Θέσεις Προϊοντικού Καταλόγου (2Χ) (δύο θέσεις όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει κατάλογο προϊόντων της εταιρείας μέσω φωτογραφίας και popup παραθύρου με πρόσθετο ενημερωτικό υλικό).
 • Στο Ψηφιακό Περίπτερο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έως και έξι (6) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες σε αυτή, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-Businesss card) θα κοινοποιούνται αυτόματα στους επισκέπτες που ζητούν κάποιας μορφής επικοινωνία μαζί τους.
 • Δικαιούται περίπτερο μέγιστης διάστασης 3μ.x2μ. στο lobby του ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί το Συνέδριο. Στο περίπτερο επιτρέπεται η παρουσία μέχρι ενός ατόμου. Επίσης απαγορεύεται ρητά η διανομή οποιουδήποτε έντυπου υλικού από αυτό.*
 • Δικαιούται σαράντα (40) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Δικαιούται δύο (2) ροτόντες των οχτώ ατόμων (16 άτομα) στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.*
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’). Tο spot θα προβληθεί έως και δύο (2) φορές σε διαφημιστικά slots κατά τη του συνεδρίου.
 • Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του διοργανωτή και του event (Facebook και LinkedΙn) με δύο (2) δημοσιεύσεις «διακεκριμένης προβολής».
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό έως (20MB) στο MyEventXPack(ψηφιακή τσάντα) του συνεδρίου.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου.

SPONSOR (6.000€ + Φ.Π.Α.)

 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση σε όλο το προωθητικό υλικό του συνεδρίου. (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Στέλεχος του χορηγού δικαιούται να συμμετέχει στα virtual fireside chats (one-to-one 15λεπτες συνεντεύξεις) του συνεδρίου.*
 • Τo λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση στα εικαστικά του κεντρικού site του συνεδρίου και στα εικαστικά του LiveOn Expo Complex (επιγραφές στο Lobby/Ζώνη Α, στον προθάλαμο του Conference Center -ανάλογα τη διαθεσιμότητα- και στις αίθουσες του Conference Center (Auditorium) όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης).
 • O χορηγός δικαιούται δικό του Advanced 3D Ψηφιακό Περίπτερο στο Sponsors Hall του LiveOn Expo Complex. Σε αυτό περιλαμβάνονται (υλικά έως 10MB): 1. Εταιρικό λογότυπο (περιοχή που θα φιλοξενεί το εταιρικό σήμα και την επωνυμία του εκθέτη σε ενιαία φωτογραφική σύνθεση), 2. Ηλεκτρονική Γραμματεία (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει τα στοιχεία του, να κατεβάσει το εταιρικό προφίλ -έως 250 λέξεις. Επίσης μπορεί να ζητήσει επικοινωνία με εκπρόσωπο του χορηγού). 3. Εταιρικό Video (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει εταιρικό video (μέγιστης διάρκειας έως 5’), 4. Θέση Προϊοντικής Προβολής (1Χ) (μία θέση φωτογραφικού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα της εταιρείας), 5.  Σημείο Συναντήσεων (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τους εκπροσώπους της εταιρείας που είναι στο περίπτερο (θα βλέπει τα προφίλ τους σε pop-up) και να έχει αλληλεπίδραση μαζί τους (μέσω pop-ups) με άμεσο chat, άμεσο ή προγραμματισμένο video call, άμεσο ή προγραμματισμένο Β2Β meeting) και 6.Θέση Προϊοντικού Καταλόγου (1Χ) (θέση όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει κατάλογο προϊόντων της εταιρείας μέσω φωτογραφίας και popup παραθύρου).
 • Στο Ψηφιακό Περίπτερο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έως και τέσσερα (4) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες σε αυτή, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-Businesss card) θα κοινοποιούνται αυτόματα στους επισκέπτες που ζητούν κάποιας μορφής επικοινωνία μαζί τους.
 • Δικαιούται περίπτερο μέγιστης διάστασης 2μ.x2μ. στο lobby του ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί το Συνέδριο. Στο περίπτερο επιτρέπεται η παρουσία μέχρι ενός ατόμου. Επίσης απαγορεύεται ρητά η διανομή οποιουδήποτε έντυπου υλικού από αυτό.*
 • Δικαιούται τριάντα (30) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Δικαιούται μία (1) ροτόντα των οχτώ ατόμων (8 άτομα) στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.*
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’). Το spot θα προβληθεί έως και μία (1) φορά σε διαφημιστικά slots κατά τη του συνεδρίου.
 • Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media του διοργανωτή (Facebook και LinkedΙn) με μία (1) δημοσιεύση «διακεκριμένης προβολής».
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό έως (10MB) στο MyEventXPack (ψηφιακή τσάντα) του συνεδρίου.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου.

ASSOCIATE  SPONSOR (3.000€ + Φ.Π.Α.)

 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε όλο το προωθητικό υλικό του συνεδρίου. (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Τo λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται στα εικαστικά του κεντρικού site του συνεδρίου και στα εικαστικά του LiveOn Expo Complex (επιγραφές στο Lobby/Ζώνη Β -ανάλογα τη διαθεσιμότητα-, στον προθάλαμο του Conference Center-ανάλογα τη διαθεσιμότητα- και στις αίθουσες του Conference Center (Auditorium) όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης).
 • O χορηγός δικαιούται δικό του Standard 3D Ψηφιακό Περίπτερο στο Sponsors Hall του LiveOn Expo Complex. Σε αυτό περιλαμβάνονται (υλικά έως 8MB): 1. Εταιρικό λογότυπο (περιοχή που θα φιλοξενεί το εταιρικό σήμα και την επωνυμία του εκθέτη σε ενιαία φωτογραφική σύνθεση), 2. Ηλεκτρονική Γραμματεία (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει τα στοιχεία του, να κατεβάσει το εταιρικό προφίλ -έως 250 λέξεις. Επίσης μπορεί να ζητήσει επικοινωνία με εκπρόσωπο του χορηγού). 3. Εταιρικό Video (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει εταιρικό video (μέγιστης διάρκειας έως 5’), 4. Θέση Προϊοντικής Προβολής (1Χ) (μία θέση φωτογραφικού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα της εταιρείας).
 • Δικαιούται προβολής με έως ένα (1) rollup μέγιστης διάστασης (0,85×2,00) στο lobby του ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί το συνέδριο.
 • Δικαιούται είκοσι (20) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Δικαιούται την παρουσία τεσσάρων (4) ατόμων στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό έως (8MB) στο MyEventXPack (ψηφιακή τσάντα) του συνεδρίου.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου.

CORPORATE PARTICIPATION (1.500€ + Φ.Π.Α.)

 • Το λογότυπο του χορηγού θα προβάλλεται σε εικαστικά του συνεδρίου. (κεντρικό site του συνεδρίου, στην αρχική σελίδα της ενότητας Sponsors και στις σελίδες παρουσιάσεων – ομιλιών).
 • Δικαιούται δέκα (10) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Δικαιούται την παρουσία δύο (2) ατόμων στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.*
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

220€+ Φ.Π.Α. 24%-με φυσική παρουσία*
90€+ Φ.Π.Α. 24%-ψηφιακά μέσα από το LiveOn Expo Complex

Παροχές ανά ατομική συμμετοχή:

 • Παρακολούθηση του συνεδρίου.
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης του συνεδρίου (θα αποσταλεί ηλεκτρονικά).
 • Online ανταλλαγή στοιχείων και προσωπική επικοινωνία με ομιλητές, συνέδρους και στελέχη χορηγών που συμμετέχουν, μέσω του Networking Hub του συνεδρίου.
 • Ο κάθε συμμετέχων θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες).

* Συμμετοχή με φυσική παρουσία είναι δυνατή μόνο με επίδειξη και έλεγχο έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και εγγράφου  ταυτοπροσωπίας. Όλες οι παροχές σχετικά με την φυσική παρουσία στο event ενδέχεται να τροποποιηθούν εάν τροποποιηθούν τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Χρήσιμες Πληροφορίες
 • Ημ/νία Έναρξης
  28 Απριλίου 2022 9:30 πμ
 • Ημ/νία Λήξης
  28 Απριλίου 2022 5:00 μμ
 • Κατάσταση
  Expired
 • Κατηγορία
Χρήσιμες Πληροφορίες
 • Ημ/νία Έναρξης
  28 Απριλίου 2022 9:30 πμ
 • Ημ/νία Λήξης
  28 Απριλίου 2022 5:00 μμ
 • Κατάσταση
  Expired
 • Κατηγορία
  Επικοινωνία

  Xορηγίες

  Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO, ethosGROUP
  Τηλ: 210 998 4864,
  e-mail: [email protected]
   
  Ράντω Μανώλογλου, Key Account Manager,
  Τηλ: 210 998 4863,
  e-mail: [email protected]
   
  Βασίλης Παπαδόπουλος, Key Account Manager, 
  Τηλ: 210 998 4904,
  e-mail: [email protected]
   

  Σχετικά με το πρόγραμμα

  Δημήτρης Μαλλάς, Δημοσιογράφος,
  Τηλ: 694 493 0966

  Ομιλητές & Αιγίδες

  Μαριάνα Βαζαίου, Head of Events Content,
  Τηλ: 210 998 4932,
   
  Μαρκέλλα Φάρκωνα, Events Programme Executive,
  Τηλ: 210 998 4865,

  Marketing & Επικοινωνία

  Ανδρέας Μπάλτας, Group Digital Marketing Specialist,
  Τηλ: 210 998 4906,
   
  Χρήστος Μόσχοβος, Product Marketing Executive,
  Τηλ: 210 998 4817,

  Συντονισμός Εκδήλωσης

  Κωνσταντίνος Σαλβαρλής, Events Director,
  Τηλ: 210 998 4909,
   
  Άρης Λαυδής, Events Μanager,
  Τηλ: 210 998 4814,

  Ατομικές Συμμετοχές

  Σταυρούλα Οικονομάκη, Key Account Executive, 
  Τηλ: 210 998 4876,
  e-mail: [email protected]
  Προηγούμενα Συνέδρια

  9th Digital Banking Forum 2022
  Απολογισμός

  Digital Banking Forum 2021
  Ενημερωτικό | Απολογισμός

  7th Digital Banking Forum
  Ενημερωτικό | Απολογισμός