Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020

Για 18η συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανάνωσαν τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ», σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών.

Οι αναγνώστες μας ψηφίζουν!

Κριτήρια αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτελούν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό.

Στην αξιολόγηση* συμμετείχε το ευρύ επενδυτικό κοινό, οι αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week καθώς και οι τακτικοί επισκέπτες του οικονομικού και επιχειρηματικού portal banks.com.gr. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συμμετοχή του κοινού αλλά και των ειδικών της αγοράς.

*Η συμμετοχή της Συντακτικής Ομάδας του Περιοδικού ΧΡΗΜΑ περιορίζεται μόνο στην κατάρτιση της λίστας των υποψηφιοτήτων και δεν επηρεάζει το οριστικό αποτέλεσμα.

Διάρκεια Ψηφοφορίας

Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε τη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι.

Τελετή Απονομής, ένα ακόμη LiveOn Hybrid Event

Η Απονομή των Βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου ως LiveOn Hybrid Event, και μεταδόθηκε μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

28 Ιανουαρίου

Ημερολόγιο #hra20

17 Νοεμβρίου: Έναρξη Ψηφοφορίας
20 Νοεμβρίου: Λήξη Ψηφοφορίας

28 Ιανουαρίου 2021: Τελετή Απονομής

Θα απονεμηθούν βραβεία στις εξής 19 κατηγορίες:

 1. Βραβείο καλύτερης εταιρίας – 2020
 2. Βραβείο καλύτερης εταιρίας FTSE LARGE CAP – 2020
 3. Βραβείο καλύτερης εταιρίας Διεθνούς Δραστηριοποίησης- 2020
 4. Βραβείο καλύτερης εταιρίας μεσαίας – μικρής Κεφαλαιοποίησης 2020
 5. Βραβείο καλύτερης εταιρίας του Δημοσίου – 2020
 6. Βραβείο καλύτερης τράπεζας – 2020
 7. Βραβείο ανάκαμψης αποτελεσμάτων – 2020
 8. Βραβείο υψηλών ρυθμών ανάπτυξης – 2020
 9. Βραβείο διεθνοποίησης – 2020
 10. Βραβείο υψηλών επενδύσεων – 2020
 11. Βραβείο επιχειρηματικής καινοτομίας – 2020
 12. Βραβείο επενδυτικών σχέσεων – 2020
 13. Βραβείο εταιρικής διακυβέρνησης – 2020
 14. Βραβείο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης – 2020
 15. Βραβείο καλύτερης εταιρίας εναλλακτικής αγοράς – 2020
 16. Bραβείο καλύτερης Χρηματιστηριακής – 2020
 17. Βραβείο καλύτερης εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων 2020
 18. Βραβείο καλύτερης ΑΕΕΑΠ – 2020
 19. Bραβείο καλύτερης εταιρείας Asset & Wealth Management 2020

Digital Platform Partner

LiveON

Corporate Participations

Under the Auspices of

sev_logo_site
ethe
ΕΕΤ_GR
eneiset_logo
smexa_logo

Communication Sponsors

BANKS
xrima
icap_logo
star_ken_el_logo
tvstar_ken_el_logo1
thesnew_site
kriti24_site.png
piraeus365gr_logo
xanthinews_site
xrimaweek
insuranceworld
insuranceworldgr

LEAD SPONSOR (6.000€ + Φ.Π.Α.)

 • Στέλεχος του χορηγού δικαιούται ομιλία διάρκειας πέντε (5) λεπτών στην τελετή απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2020, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διεξαγωγής της εκδήλωσης.
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’) το οποίο θα προβληθεί έως και δύο (2) φορές σε διαφημιστικά slots κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής.
 • Τo λογότυπο του χορηγού θα προβάλλεται σε προνομιούχο θέση σε εικαστικά των Βραβείων (κεντρικό site των Βραβείων, αρχική σελίδα της πλατφόρμας του online event, στην αρχική σελίδα της ενότητας Sponsors Hall και στις σελίδες της ζωντανής μετάδοσης της τελετής.)
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβεβλημένης προβολής με banner στις εσωτερικές σελίδες της πλατφόρμας του digital event.
 • O χορηγός δικαιούται δικό του «ηλεκτρονικό περίπτερο» – σελίδα παρουσίασης, σε προνομιακή θέση στην πλατφόρμα του digital event, και συγκεκριμένα στην ενότητα Sponsors Hall. Στη συγκεκριμένη σελίδα δύναται να συμπεριλαμβάνονται: Το λογότυπο της εταιρίας, το εταιρικό προφίλ (έως 500 λέξεις), εταιρικό βίντεο της επιλογής του χορηγού (μέγιστης διάρκειας έως 5’), ψηφιακό marketing material (υλικά έως 30MB) για download. Επίσης, στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της τελετής έως και οχτώ (8) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες στο event, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-business card) θα τους κοινοποιούνται αυτόματα με την είσοδό του στο «ηλεκτρονικό περίπτερο».
 • Διαφημιστική προβολή σε κορυφαία θέση (Α’ ή Β’ θέση ανάλογα με την διαθεσιμότητα) στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr διάρκειας ενός (1) μήνα.
 • Δημοσίευση ενός σαλονιού συνέντευξης – αρθρογραφίας στο περιοδικό ΧΡΗΜΑ.
 • Δημοσίευση μιας ολοσέλιδης τετράχρωμης διαφημιστικής καταχώρισης στην εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ WEEK.
 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε προνομιούχo θέση σε όλο το προωθητικό υλικό του συνεδρίου (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του διοργανωτή και του event (facebook και Linkedin) με δύο (2) δημοσιεύσεις «διακεκριμένης προβολής».
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό στην ψηφιακή τσάντα της εκδήλωσης.
 • Δικαιούται τριάντα (30) προσκλήσεις για την παρακολούθηση της τελετής απονομής των Βραβείων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Ο χορηγός θα λάβει εκτενή απολογισμό των Βραβείων (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες).
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει banner μέγιστης διάστασης 600×100 (ύψος) στο απολογιστικό newsletter των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2020και banner διάστασης 728×90 στην σελίδα απολογισμού του εν λόγω event.

PREMIERE SPONSOR (3.000€ + Φ.Π.Α.)

 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’) το οποίο θα προβληθεί μια (1) φορά σε διαφημιστικά slots κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής.
 • To λογότυπο του χορηγού θα προβάλλεται σε προνομιούχο θέση σε εικαστικά των Βραβείων (κεντρικό site των Βραβείων, αρχική σελίδα της πλατφόρμας του online event, στην αρχική σελίδα της ενότητας Sponsors Hall και στις σελίδες της ζωντανής μετάδοσης της τελετής.).
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβεβλημένης προβολής με logo στις εσωτερικές σελίδες της πλατφόρμας του digital event.
 • O χορηγός δικαιούται δικό του «ηλεκτρονικό περίπτερο» – σελίδα παρουσίασης, σε προνομιακή θέση στην πλατφόρμα του digital event, και συγκεκριμένα στην ενότητα Sponsors Hall. Στη συγκεκριμένη σελίδα δύναται να συμπεριλαμβάνονται: Το λογότυπο της εταιρίας, το εταιρικό προφίλ (έως 400 λέξεις), εταιρικό βίντεο της επιλογής του χορηγού (μέγιστης διάρκειας έως 5’), ψηφιακό marketing material (υλικά έως 20MB) για download. Επίσης, στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της τελετής έως και έξι (6) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες στο event, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-business card) θα τους κοινοποιούνται αυτόματα με την είσοδό του στο «ηλεκτρονικό περίπτερο».
 • Διαφημιστική προβολή σε προβεβλημένη θέση (Γ’ ή Δ’ θέση ανάλογα με την διαθεσιμότητα) στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr διάρκειας ενός (1) μήνα.
 • Δημοσίευση ενός σαλονιού συνέντευξης – αρθρογραφίας στο περιοδικό ΧΡΗΜΑ.
 • Δημοσίευση μιας ολοσέλιδης τετράχρωμης διαφημιστικής καταχώρισης στην εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ WEEK.
 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε όλο το προωθητικό υλικό του συνεδρίου (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του διοργανωτή και του event (facebook και Linkedin) με μία (1) δημοσίευση «διακεκριμένης προβολής».
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό στην ψηφιακή τσάντα της εκδήλωσης.
 • Δικαιούται είκοσι (20) προσκλήσεις για την παρακολούθηση της τελετής απονομής των Βραβείων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Ο χορηγός θα λάβει εκτενή απολογισμό των Βραβείων (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες).
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει banner μέγιστης διάστασης 600×100 (ύψος) στο απολογιστικό newsletter των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2020 και banner διάστασης 728×90 στην σελίδα απολογισμού του εν λόγω event.

SPONSOR (1.500€ + Φ.Π.Α.)

 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής με logo στις εσωτερικές σελίδες της πλατφόρμας του digital event.
 • O χορηγός δικαιούται δικό του «ηλεκτρονικό περίπτερο» – σελίδα παρουσίασης, σε προνομιακή θέση στην πλατφόρμα του digital event, και συγκεκριμένα στην ενότητα Sponsors Hall. Στη συγκεκριμένη σελίδα δύναται να συμπεριλαμβάνονται: Το λογότυπο της εταιρίας, το εταιρικό προφίλ (έως 300 λέξεις), εταιρικό βίντεο της επιλογής του χορηγού (μέγιστης διάρκειας έως 5’), ψηφιακό marketing material (υλικά έως 10MB) για download. Επίσης, στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της τελετής έως και τέσσερα (4) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες στο event, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-business card) θα τους κοινοποιούνται αυτόματα με την είσοδό του στο «ηλεκτρονικό περίπτερο».
 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε όλο το προωθητικό υλικό του συνεδρίου (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.)
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό στην ψηφιακή τσάντα της εκδήλωσης.
 • Δικαιούται είκοσι (20) προσκλήσεις για την παρακολούθηση της τελετής απονομής των Βραβείων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Ο χορηγός θα λάβει εκτενή απολογισμό των Βραβείων (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες).
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει banner μέγιστης διάστασης 600×100 (ύψος) στο απολογιστικό newsletter των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2020 και banner διάστασης 728×90 στην σελίδα απολογισμού του εν λόγω event.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Ατομική συμμετοχή για παρακολούθηση της τελετής απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2020 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας LiveOn.

1ο άτομο 140€ + Φ.Π.Α.
2ο άτομο 130€ + Φ.Π.Α.
3ο άτομο 120€ + Φ.Π.Α.

Χρήσιμες Πληροφορίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
  Επικοινωνία

  Xορηγίες

  Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO, ethosGROUP
  Τηλ: 210 998 4864,
  e-mail: [email protected]

   
  Ράντω Μανώλογλου, Key Account Manager,
  Τηλ: 210 998 4863,
  e-mail: [email protected]
   
  Βασίλης Παπαδόπουλος, Key Account Manager, 
  Τηλ: 210 998 4904,
  e-mail: [email protected]

  Διαχείριση Προγράμματος-Ομιλητών

  Μαριάνα Βαζαίου, Events Programme Manager,
  Τηλ: 210 998 4932,
   
  Μαρκέλλα Φάρκωνα, Events Programme Executive,
  Τηλ: 210 998 4865,

  Marketing & Επικοινωνία

  Iωάννης Τριανταφύλλου, Board Advisor – Director of Marketing,
  Τηλ: 210 998 4810,
   
  Ανδρέας Μπάλτας, Events Marketing & Social Media Executive,
  Τηλ: 210 998 4906,

  Συντονισμός Εκδήλωσης

  Κωνσταντίνος Σαλβαρλής, Events Director,
  Τηλ: 210 998 4909,
   
  Άρης Λαυδής, Events Manager,
  Τηλ: 210 998 4814,

  Ατομικές Συμμετοχές

  Λωρέττα ΜπούραKey Account Executive,
  Τηλ: 210 998 4902,
   
  Προηγούμενα Βραβεία

  Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2020
  Απολογισμός

  Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2019
  Απολογισμός

  Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2018
  Απολογισμός

  Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2017
  Απολογισμός

  Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2016
  Απολογισμός