Insurance Intermediaries Forum

Οι λύσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς εν καιρώ COVID-19

Στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και των εταιρικών δικτύων πωλήσεων, καθώς και κορυφαίοι εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, συμμετείχαν σε ένα καινοτόμο event για να αναδείξουν τα οφέλη της ασφάλισης, προτείνοντας λύσεις και προϊόντα για κάθε είδους σύγχρονη ανάγκη σε επιλεγμένους πελάτες!

Μετά το πετυχημένο 13th Insurance Conference – ένα συνέδριο θεσμός στην αγορά – η ethosΕVENTS έφερε τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς και τους ασφαλισμένους ακόμη πιο κοντά με το Insurance Intermediaries Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2020, μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP.

Σε ένα πρωτοποριακό B2B και B2C συνέδριο, σημαντικοί ομιλητές, εξειδικευμένα panels και ειδικές παρουσιάσεις έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τις τελευταίες τάσεις και λύσεις μέσω των νέων προϊόντων που προσφέρει η ασφαλιστική αγορά. Όλα αυτά σε διαφορετικές ψηφιακές αίθουσες, με τις δυνατότητες που προσφέρει η LiveOn.

Σημειώστε: Το Insurance Intermediaries Forum, η νέα εξειδικευμένη συνάντηση της ασφαλιστικής αγοράς, είχε ανοικτές τις πόρτες του για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, δωρεάν, με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής!

Στο βασικό stage της πολυσυλλεκτικής ψηφιακής αυτής συνάντησης θα τεθούν επί τάπητος όλα τα τελευταία νέα γύρω από κινδύνους και ανάγκες που απασχολούν κοινωνία, οικονομία και επιχειρήσεις όπως:

Panel 1: Υγεία – Σύνταξη & Αποταμίευση
Η πανδημία έφερε – όπως θα έπρεπε να ήταν – στο επίκεντρο το σημαντικότερο αγαθό: την Yγεία.

 • Τι αλλαγές έχει φέρει στην ασφάλιση Υγείας η πανδημία COVID-19; Ελλοχεύουν κίνδυνοι μόνο από την πανδημία;
 • Τι καλύψεις υπάρχουν για γνωστές παθήσεις, ασθένειες, ατυχήματα, επείγοντα περιστατικά, διαγνωστικές εξετάσεις, έξοδα νοσηλείας ή χειρουργικές επεμβάσεις;
 • Πώς αλλάζει τις υπηρεσίες στην νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη του τελικού καταναλωτή η εξέλιξη της τηλεϊατρικής;
 • Πώς μπορεί να μεγιστοποιηθεί η αξία των αποταμιεύσεων μας με την βοήθεια των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων και τι επενδυτικά πλάνα προσφέρουν οι εταιρείες της αγοράς;
 • Πώς ένας νέος μπορεί να σχεδιάσει το μέλλον του ή μια οικογένεια να δημιουργήσει έναν «κουμπαρά» για τα παιδιά ή για άλλες ανάγκες;
 • Τι προσφέρουν τα ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα σε εργοδότες και εργαζόμενους.
 • Ποια είναι τα αμοιβαία κεφάλαια και οι εναλλακτικές επενδυτικές επιλογές που βασίζονται τα τελευταία ασφαλιστικά προγράμματα Unit Linked.

Panel 2:  Επιχειρηματικοί Κίνδυνοι & Cyber Risk
Κομβικής σημασίας για τις επιχειρήσεις είναι το γεγονός της ομαλής και απρόσκοπτης λειτουργίας τους έναντι κάθε πιθανού κινδύνου. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει μονοπωλήσει το business interruption λόγω της πανδημίας, πολλές άλλες – εξίσου σημαντικές – είναι όμως οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει κάθε επιχείρηση.

 • Πόσο προστατευμένα είναι τελικά τα πάγια περιουσιακά στοιχεία μιας επιχείρησης; Τι γίνεται με τις ευθύνες, τα εμπορεύματα, τις πιστώσεις, τις τεχνικές ασφαλίσεις ή τους κινδύνους από μια φυσική καταστροφή;
 • Την ίδια ώρα, η αύξηση της τηλεργασίας και η χρήση των νέων τεχνολογιών συνολικά εγκυμονεί κινδύνους για κυβερνοεπιθέσεις, διαρροή δεδομένων και απάτες, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο ευάλωτο τον κόσμο του επιχειρείν.
30 Οκτωβρίου

Sponsor

Associate Sponsors

Premium Corporate Participations

Corporate Participation

Under the Auspices of

Communication Partner

globalsustain_logo

Communication Sponsors

BANKS
insuranceworldgr
insuranceworld
asfalisinet_site
skywalker_logo_site
stentoras_logo_site
xrima
xrimaweek

LEAD SPONSOR (12.000€ + Φ.Π.Α.)

 • Ο χορηγός δικαιούται ομιλία στελέχους του διάρκειας δέκα (10) λεπτών.
 • Ο χορηγός δικαιούται συμμετοχή στελέχους του σε πάνελ του συνεδρίου.
 • Ο χορηγός δικαιούται τη διοργάνωση δύο (2) κλειστών panels ή εταιρικών παρουσιάσεων διάρκειας μιάμισης ώρας και μέγιστης παρουσίας 100 συμμετεχόντων το καθένα σε ψηφιακές αίθουσες, που θα διεξαχθούν παράλληλα με το κύριο Συνέδριο (Οι συμμετέχοντές των κλειστών panels συζητήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το κύριο Συνέδριο και να δικτυωθεί (networking) με τους άλλους συνέδρους.) Η παραγωγή του κάθε κλειστού panel συζήτησης γίνεται με ευθύνη του χορηγού χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο zoom facility της LiveOn.
 • To λογότυπο του χορηγού θα προβάλλεται σε προνομιούχο θέση σε εικαστικά του συνεδρίου (κεντρικό site του συνεδρίου, αρχική σελίδα της πλατφόρμας του online event, στην αρχική σελίδα της ενότητας Sponsors, στις σελίδες παρουσιάσεων – ομιλιών και σε κάθε σελίδα παρουσίασης του στελέχους που θα συμμετέχει ως ομιλητής.
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβεβλημένης προβολής με banner στις εσωτερικές σελίδες της πλατφόρμας του digital event.
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’) το οποίο θα προβληθεί έως και τρεις (3) φορές σε διαφημιστικά slots κατά τη διάρκεια του προγράμματος του συνεδρίου.
 • O χορηγός δικαιούται δικό του «ηλεκτρονικό περίπτερο» – σελίδα παρουσίασης, σε προνομιακή θέση στην πλατφόρμα του digital event, και συγκεκριμένα στην ενότητα Sponsors. Στη συγκεκριμένη σελίδα δύναται να συμπεριλαμβάνονται: Το λογότυπο της εταιρίας, το εταιρικό προφίλ (έως 200 λέξεις), εταιρικό βίντεο προβολής της επιλογής του χορηγού (μέγιστης διάρκειας έως 5’), ψηφιακό marketing material (υλικά έως 30MB) για download. Επίσης, στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έως και δέκα (10) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες στο event, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-business card) θα τους κοινοποιούνται αυτόματα με την είσοδό του στο «ηλεκτρονικό περίπτερο».
 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε προνομιούχo θέση σε όλο το προωθητικό υλικό του συνεδρίου (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.)
 • Ο Χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του διοργανωτή και του event (facebook και Linkedin) με δύο (2) δημοσιεύσεις «διακεκριμένης προβολής» που θα αναρτηθούν ανά μία την εβδομάδα τις δύο τελευταίες εβδομάδες πριν από την έναρξη του συνεδρίου. Η δεύτερη δημοσίευση θα παραμείνει ως «διακεκριμένης προβολής» καθ’ όλη τη διάρκεια του event.
 • Παρέχεται η δυνατότητα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του χορηγού να παραχωρήσει συνέντευξη στο insuranceworld.gr και στο περιοδικό Insurance World.
 • Ο χορηγός δικαιούται πενήντα (50) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου.
 • Ο χορηγός θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες).
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα, μετά τη λήξη του συνεδρίου και σε διάστημα ενός μηνός, να ζητήσει και προγραμματίσει τη διοργάνωση κλειστού digital event με τις προδιαγραφές και την υποστήριξη της ethosEVENTS, στο portal insuranceworld.gr. Σε αυτό θα προσκληθεί το κοινό της επιλογής του χορηγού και θα γίνει επαναπροβολή της παρουσίασης του στελέχους του χορηγού στο συνέδριο, ακολουθούμενη από διαδικασία ερωτήσεων – απαντήσεων.
 • Παρέχεται η δυνατότητα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του χορηγού να παραχωρήσει συνέντευξη στο insuranceworld.gr και στο περιοδικό Insurance World.
 • Ο χορηγός δικαιούται πενήντα (50) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου.
 • Ο χορηγός θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες).

PREMIERE SPONSOR (9.000€ + Φ.Π.Α.)

 • Ο χορηγός δικαιούται ομιλία στελέχους του διάρκειας δέκα (10) λεπτών ή συμμετοχής στελέχους του σε πάνελ του συνεδρίου.
 • Ο χορηγός δικαιούται τη διοργάνωση δύο (2) κλειστών panels ή εταιρικών παρουσιάσεων διάρκειας μιάμισης ώρας και μέγιστης παρουσίας 100 συμμετεχόντων το καθένα σε ψηφιακές αίθουσες, που θα διεξαχθούν παράλληλα με το κύριο Συνέδριο (Οι συμμετέχοντές των κλειστών panels συζητήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το κύριο Συνέδριο και να δικτυωθεί (networking) με τους άλλους συνέδρους.) Η παραγωγή του κάθε κλειστού panel συζήτησης γίνεται με ευθύνη του χορηγού χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο zoom facility της LiveOn.
 • To λογότυπο του χορηγού θα προβάλλεται σε διακεκριμένη θέση σε εικαστικά του συνεδρίου (κεντρικό site του συνεδρίου, αρχική σελίδα της πλατφόρμας του online event, στην αρχική σελίδα της ενότητας Sponsors και στις σελίδες παρουσιάσεων – ομιλιών και σε κάθε σελίδα παρουσίασης του στελέχους που θα συμμετέχει ως ομιλητής.
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’) το οποίο θα προβληθεί έως και δύο (2) φορές σε διαφημιστικά slots κατά τη διάρκεια του προγράμματος του συνεδρίου.
 • O χορηγός δικαιούται δικό του «ηλεκτρονικό περίπτερο» – σελίδα παρουσίασης, σε προνομιακή θέση στην πλατφόρμα του digital event, και συγκεκριμένα στην ενότητα Sponsors. Στη συγκεκριμένη σελίδα θα συμπεριλαμβάνονται: Το λογότυπο της εταιρίας, το εταιρικό προφίλ (έως 200 λέξεις), εταιρικό βίντεο προβολής της επιλογής του χορηγού (μέγιστης διάρκειας έως 5’), marketing material (υλικά έως 20MB). Επίσης, στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν να είναι συνδεδεμένα έως και οκτώ (8) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες στο event, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-business cards) θα τους κοινοποιούνται αυτόματα με την είσοδό του στο «ηλεκτρονικό περίπτερο».
 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε διακεκριμένη θέση σε όλο το προωθητικό υλικό του συνεδρίου (newsletters, e-mail updates, landing pages κ.λπ.)
 • O Χορηγός θα προβάλλεται μέσω των social media σελίδων του διοργανωτή και του event (facebook και LinkedIn) με μία δημοσίευση «διακεκριμένης προβολής» που θα αναρτηθεί την εβδομάδα πριν από την έναρξη του συνεδρίου.
 • Παρέχεται η δυνατότητα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του χορηγού να παραχωρήσει συνέντευξη στο portal insuranceworld.gr.
 • Ο χορηγός δικαιούται σαράντα (40) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου.
 • Ο χορηγός θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες).
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα, μετά τη λήξη του συνεδρίου και σε διάστημα ενός μηνός, να ζητήσει και προγραμματίσει τη διοργάνωση κλειστού digital event με τις προδιαγραφές και την υποστήριξη της ethosEVENTS, στο portal insuranceworld.gr. Σε αυτό θα προσκληθεί κοινό της επιλογής του χορηγού και θα γίνει επαναπροβολή της παρουσίασης του στελέχους του χορηγού στο συνέδριο ακολουθούμενη από διαδικασία ερωτήσεων – απαντήσεων.

SPONSOR (6.000€ + Φ.Π.Α.)

 • Ο χορηγός δικαιούται τη διοργάνωση ενός (1) κλειστού panel ή εταιρικής παρουσίασης διάρκειας μιάμισης ώρας και μέγιστης παρουσίας 100 συμμετεχόντων το καθένα σε ψηφιακές αίθουσες, που θα διεξαχθούν παράλληλα με το κύριο Συνέδριο (Οι συμμετέχοντές του κλειστού panel συζητήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το κύριο Συνέδριο και να δικτυωθεί (networking) με τους άλλους συνέδρους.) Η παραγωγή του κλειστού panel συζήτησης γίνεται με ευθύνη του χορηγού χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο zoom facility της LiveOn.
 • To λογότυπο του χορηγού θα προβάλλεται σε εικαστικά του συνεδρίου (κεντρικό site του συνεδρίου, στην αρχική σελίδα της ενότητας Sponsors και στις σελίδες παρουσιάσεων – ομιλιών).
 • Ο χορηγός δικαιούται δικό του «ηλεκτρονικό περίπτερο» – σελίδα παρουσίασης, στην πλατφόρμα του digital event, και συγκεκριμένα στην ενότητα Sponsors. Στη συγκεκριμένη σελίδα θα συμπεριλαμβάνονται: Το λογότυπο της εταιρίας, εταιρικό προφίλ (ως 200 λέξεις), εταιρικό βίντεο προβολής της επιλογής του χορηγού (μέγιστης διάρκειας έως 5’), marketing material (υλικά έως 10MB). Επίσης, στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν να είναι συνδεδεμένα έως και έξι (6) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες στο event, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-business cards) θα του κοινοποιούνται αυτόματα με την είσοδό του στο «ηλεκτρ. περίπτερο».
 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε όλο το προωθητικό υλικό του συνεδρίου (newsletters, e-mail updates, landing pages κ.λπ.)
 • Ο χορηγός θα προβάλλεται μέσω των social media του διοργανωτή αλλά και του event (facebook και LinkedIn).
 • Ο χορηγός δικαιούται τριάντα (30) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου.
 • Ο χορηγός θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες).

ASSOCIATE SPONSOR (3.000€ + Φ.Π.Α.)

 • Ο χορηγός δικαιούται τη διοργάνωση ενός (1) κλειστού panel ή εταιρικής παρουσίασης διάρκειας μιάμισης ώρας και μέγιστης παρουσίας 100 συμμετεχόντων το καθένα σε ψηφιακές αίθουσες, που θα διεξαχθούν παράλληλα με το κύριο Συνέδριο (Οι συμμετέχοντές του κλειστού panel συζητήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το κύριο Συνέδριο και να δικτυωθεί (networking) με τους άλλους συνέδρους.) Η παραγωγή του κλειστού panel συζήτησης γίνεται με ευθύνη του χορηγού χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο zoom facility της LiveOn.
 • Tο λογότυπο του χορηγού θα προβάλλεται σε εικαστικά του συνεδρίου (κεντρικό site του συνεδρίου, στην αρχική σελίδα της ενότητας Sponsors και στις σελίδες παρουσιάσεων – ομιλιών).
 • Ο χορηγός δικαιούται δικό του «ηλεκτρονικό περίπτερο», στην πλατφόρμα του digital event, και συγκεκριμένα στην ενότητα Sponsors. Στη συγκεκριμένη σελίδα θα συμπεριλαμβάνονται: Το λογότυπο της εταιρίας, εταιρικό προφίλ (έως 100 λέξεις), marketing material (υλικά έως 10MB). Επίσης, στο συγκεκριμένο χώρο μπορούν να είναι συνδεδεμένα έως και τέσσερα (4) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες στο event, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-business cards) θα του κοινοποιούνται αυτόματα με την είσοδό του στο «ηλεκτρονικό περίπτερο».
 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε προωθητικό υλικό του συνεδρίου (newsletters, e-mail updates, landing pages κ.λπ.)
 • Ο χορηγός θα προβάλλεται μέσω των social media του διοργανωτή αλλά και του event (facebook και LinkedIn).
 • Ο χορηγός δικαιούται είκοσι (20) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου.
 • Το λογότυπο και το εταιρικό προφίλ (έως 100 λέξεις) του Χορηγού θα συμπεριληφθούν στο ηλεκτρονικό έντυπο του συνεδρίου που θα είναι διαθέσιμο στη αρχική σελίδα της πλατφόρμας του digital event και θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε όλους τους συμμετέχοντες.
 • Ο χορηγός θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες).

PREMIUM CORPORATE PARTICIPATION (1.500€ + Φ.Π.Α.)

 • Το λογότυπο του χορηγού θα προβάλλεται σε εικαστικά του συνεδρίου (κεντρικό site του συνεδρίου, στην αρχική σελίδα της ενότητας Sponsors και στις σελίδες παρουσιάσεων – ομιλιών).
 • Ο χορηγός δικαιούται δέκα (10) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου.
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης του συνεδρίου (θα αποσταλεί ηλεκτρονικά).
 • Online ανταλλαγή στοιχείων και προσωπική επικοινωνία με ομιλητές, συνέδρους και στελέχη χορηγών που συμμετέχουν, μέσω του Networking Hub του συνεδρίου.
 • Ο κάθε συμμετέχων θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου (με παρουσιάσεις ομιλητών,video και φωτογραφίες)

CORPORATE PARTICIPATION (1.200€ + Φ.Π.Α)

 • Ο χορηγός δικαιούται δέκα (10) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου.
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης του συνεδρίου (θα αποσταλεί ηλεκτρονικά).
 • Online ανταλλαγή στοιχείων και προσωπική επικοινωνία με ομιλητές, συνέδρους και στελέχη χορηγών που συμμετέχουν, μέσω του Networking Hub του συνεδρίου.
 • Ο κάθε συμμετέχων θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες)

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1ο ‘Ατομο: 190€ + Φ.Π.Α.

2ο ‘Ατομο: 170€ + Φ.Π.Α.

3ο ‘Ατομο: 150€ + Φ.Π.Α.

Παροχές ανά ατομική συμμετοχή:

Παρακολούθηση του συνεδρίου

Πιστοποιητικό παρακολούθησης του συνεδρίου (θα αποσταλεί ηλεκτρονικά).

Online ανταλλαγή στοιχείων και προσωπική επικοινωνία με ομιλητές, συνέδρους και στελέχη χορηγών που συμμετέχουν, μέσω του Networking Hub του συνεδρίου.

Ο κάθε συμμετέχων θα λάβει εκτενή απολογισμό του συνεδρίου (με παρουσιάσεις ομιλητών, video και φωτογραφίες).

Χρήσιμες Πληροφορίες
 • Ημ/νία Έναρξης
  30 Οκτωβρίου 2020 10:00 πμ
 • Ημ/νία Λήξης
  30 Οκτωβρίου 2020 3:00 μμ
 • Κατάσταση
  Expired
 • Κατηγορία
Χρήσιμες Πληροφορίες
 • Ημ/νία Έναρξης
  30 Οκτωβρίου 2020 10:00 πμ
 • Ημ/νία Λήξης
  30 Οκτωβρίου 2020 3:00 μμ
 • Κατάσταση
  Expired
 • Κατηγορία
  Επικοινωνία

  Xορηγίες

  Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO, ethosGROUP
  Τηλ: 210 998 4864,
  e-mail: [email protected]

   
  Ράντω Μανώλογλου, Key Account Manager,
  Τηλ: 210 998 4863,
  e-mail: [email protected]
   
  Βασίλης Παπαδόπουλος, Key Account Manager, 
  Τηλ: 210 998 4904,
  e-mail: [email protected]
   

  Σχετικά με το πρόγραμμα

  Βάιος Κρόκος, Δημοσιογράφος,  
  e-mail: [email protected]

  Ομιλητές

  Μαριάνα Βαζαίου, Events Programme Manager, 
  Τηλ: 210 998 4932, 
  e-mail: [email protected]

  Marketing & Επικοινωνία

  Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communications Manager, 
  Τηλ: 210 998 4917, 
  e-mail: [email protected]

  Συντονισμός Εκδήλωσης

  Κωνσταντίνος Σαλβαρλής, Events Director, 
  Τηλ: 210 9984909, 
  e-mail: [email protected]

  Ατομικές Συμμετοχές

  Βούλα Βασιλικού, Sales Executive, 
  Τηλ: 210 998 4908, 
  e-mail: [email protected]

  Απολογισμοί

  Insurance Intermediaries Forum 2020
  Απολογισμός