Greek Exports Forum & Awards 2023

Σε μια χρονιά κατά την οποία οι ελληνικές εξαγωγές κατέγραψαν ένα ακόμη ρεκόρ, υπερβαίνοντας το φράγμα των 50 δισ. ευρώ (ήδη από το ενδεκάμηνο του 2022), για πρώτη φορά στην ιστορία, η φετινή διοργάνωση των Greek Exports Forum & Awards έρχεται να προβάλει τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και χρηστικά «εργαλεία», προκειμένου να ενισχύσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα, σε μία ακόμη χρονιά που κινήθηκε υπό την επήρεια των γεωπολιτικών συγκρούσεων, της πανδημίας και των υψηλών κοστολογίων.

Για 11η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο-θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum, το οποίο και φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τα Greek Exports Awards 2023.

Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, θεσμικούς και λοιπούς παράγοντες της αγοράς, να συζητούν για τα τελευταία οικονομικά δεδομένα, καθώς και για τα τελευταία αναπτυξιακά προγράμματα. Επιπλέον, επιτυχημένοι εξαγωγείς παρουσιάζουν τα success stories των εταιρειών τους και μοιράζονται με το κοινό τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Υποβολή Υποψηφιοτήτων

Όσες επιχειρήσεις διαθέτουν ισχυρό όραμα και επιχειρηματικές πρακτικές που ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας μπορούν να υποβάλουν τις  υποψηφιότητές τους για τα Greek Exports Awards 2023 μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2023 επιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών εκείνη που αντιστοιχεί στο έργο και τις δραστηριότητές τους.

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή, με εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο καθώς και το κοινό, με ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν και φέτος τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την ανάπτυξη, μέσα από 48 συνολικές κατηγορίες βραβείων, σε 4 διαφορετικές θεματικές ενότητες εξαγωγικής δραστηριότητας.

Κατηγορία: Top Greek Export Company

€900 για την υποψηφιότητα στο Βραβείο Top Greek Export Company

Κατηγορία: Top Innovation in Exports

€600 για την υποψηφιότητα στο Βραβείο Top Innovation in Exports

Κατηγορίες: Top Export Companies | Top Export Brands | Top Export Assistance Companies

 • €390 για την πρώτη υποψηφιότητα από την ίδια επιχείρηση
 • €730 για πακέτο δύο υποψηφιοτήτων από την ίδια επιχείρηση
 • €990 για πακέτο τριών υποψηφιοτήτων από την ίδια επιχείρηση
 • €1.240 για πακέτο τεσσάρων υποψηφιοτήτων από την ίδια επιχείρηση
 • €1.480 για πακέτο  πέντε  υποψηφιοτήτων από την ίδια επιχείρηση
  +€200 για κάθε επιπλέον υποβολή από την ίδια επιχείρηση

Οι εταιρείες με 1 έως 5 υποψηφιότητες δικαιούνται δωρεάν μία θέση στην επίσημη τελετή απονομής των Awards και δύο προσκλήσεις για παρακολούθηση μέσα από την LiveOn.

Οι εταιρείες με 6 έως 10 υποψηφιότητες δικαιούνται δωρεάν δύο θέσεις στην επίσημη τελετή απονομής των Awards και δύο προσκλήσεις για παρακολούθηση μέσα από την LiveOn.

 

13 Φεβρουαρίου 2023: Λήξη Υποβολής Υποψηφιοτήτων

Η Τελετή Απονομής των Greek Exports Awards 2023 θα διεξαχθεί υβριδικά,  μέσω της  LiveOn, της πρώτης πλήρους, all-in-one, ψηφιακής πλατφόρμας για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και του τρισδιάστατου ψηφιακού εκθεσιακού της κέντρου, του LiveOn Expo Complex.

Παράλληλες δράσεις

B2B Συναντήσεις Ελλήνων Εξαγωγέων με Εκπροσώπους Χορηγών & Διμερών Επιμελητηρίων

Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει στους δυνητικούς εξαγωγείς-συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 10/03/2023, προσωπικές συναντήσεις (B2B meetings) με εκπροσώπους χορηγών & Διμερών Επιμελητηρίων.

Στις συναντήσεις αυτές οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν την προοπτική δικτύωσης τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν και να μάθουν με λεπτομέρεια για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες διμερών εμπορικών συνεργασιών.

Ο προγραμματισμός και η υλοποίηση των συγκεκριμένων συναντήσεων θα γίνει μέσα από τη LiveOn, την ψηφιακή πλατφόρμα διεξαγωγής της εκδήλωσης, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα φετινά Greek Exports Awards περιλαμβάνουν 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 48 κατηγορίες βραβείων και 2 τιμητικές βραβεύσεις.

A: SPECIAL EXPORTS AWARDS

Τα τέσσερα «Special Exports Awards» της κατηγορίας αφορούν τις σημαντικότερες διακρίσεις της βραδιάς των Greek Exports Awards 2023, περιλαμβάνοντας τα εξής:

Α1: Top Greek Export Company 2023

Βραβεύεται η κορυφαία εξαγωγική επιχείρηση της χρονιάς. Πρόκειται για το πιο σημαντικό βραβείο της διοργάνωσης. Αξιολογούνται παράγοντες όπως η συνολική διείσδυση της επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά, οι δεσμοί με τον καταναλωτή, η συμβολή των εξαγωγών στα οικονομικά της αποτελέσματα και η γενικότερη πορεία της στο εγχώριο επιχειρείν.

Α2Τop Innovation in Exports

Βραβεύεται η εταιρεία με τις καλύτερες νέες και δημιουργικές στρατηγικές για την οικοδόμηση και τη διατήρηση της βάσης της εξαγωγικής δραστηριότητας. Υποψήφιες είναι εταιρείες από όλους τους κλάδους, εφόσον η καινοτομία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εξαγωγικής τους διαδικασίας.

Α3Top Exports Manager of the Υear

Το τιμητικό βραβείο δεν ακολουθεί τα κριτήρια βράβευσης, όπως όλα τα υπόλοιπα βραβεία, αλλά απονέμεται με τα κριτήρια των Ελλήνων Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων.

Α4: Honorary Export Distinction

Το τιμητικό βραβείο δεν ακολουθεί τα κριτήρια βράβευσης, όπως όλα τα υπόλοιπα βραβεία, αλλά απονέμεται με τα κριτήρια των Ελλήνων Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων.

Β: TOP EXPORT COMPANIES

Στη θεματική ενότητα Top Export Companies υποψήφιες είναι οι ίδιες οι εταιρείες και όχι τα προϊόντα τους. Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις εκείνες που επιδίδονται στοχευμένα στην προώθηση των ελληνικών εξαγωγών, στις παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές, με αξιόλογη αποτελεσματικότητα όσον αφορά τη στρατηγική εξαγωγών. Νικήτρια αναδεικνύεται η εταιρεία με την πλέον τεκμηριωμένη στρατηγική διείσδυσης στην ευρωπαϊκή ή παγκόσμια αγορά.

Στις παρακάτω κατηγορίες βραβείων δύναται να υπάρχουν περισσότερες από μία διακριθείσα επιχείρηση, η οποία θα καταταγεί στις κατηγορίες Gold, Silver, Bronze, ανάλογα με την τελική της βαθμολογία.

Στην ενότητα περιλαμβάνονται οι εξής επιμέρους βραβεύσεις:

B1. Top Industrial Export Company

Βραβεύεται η καλύτερη βιομηχανική μονάδα, με σημαντική διείσδυση σε ξένες αγορές και ξεχωριστή παρουσία στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό παγκόσμιο στερέωμα. Η κατηγορία αναδεικνύει σημαντικές και αξιόλογες επιχειρηματικές προσπάθειες.

 B2. Top Services Export Company

Βραβεύεται ο πιο αποτελεσματικός εξαγωγέας υπηρεσιών. Σε αυτήν την κατηγορία υποβάλλουν υποψηφιότητα επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως software, marketing services, logistics, συμβουλευτικές, ασφαλιστικές υπηρεσίες κ.ά.

B3. Top Manufacturing Export Company

Βραβεύεται ο «πρωταγωνιστής» στη μεταποίηση, με σημαντικές καινοτομίες στην επεξεργασία, συσκευασία και διακίνηση-διανομή, διατηρώντας αναλλοίωτα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τη διατηρησιμότητα του προϊόντος μέχρι τη στιγμή της κατανάλωσης.

B4Top Trading Export Company

Βραβεύεται η επιχείρηση με την πρότυπη εμπορική πρακτική. Υποψήφιες είναι εταιρείες που αναπτύσσουν δραστηριότητα για λογαριασμό τρίτων με ρόλο, για παράδειγμα, χονδρεμπόρου ή διανομέα, συνεταιριστικές και επιχειρήσεις που λειτουργούν ως αντιπρόσωποι σε αγορές του εξωτερικού.

 B5. Top Newly Established Export Company

Βραβεύεται η καλύτερη πρακτική στην κατηγορία των νεοφυών επιχειρήσεων (ίδρυση τα τελευταία 5 χρόνια). Αναδεικνύεται η σημασία του ρόλου των νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, με στόχο την προβολή και την επιβράβευση των εταιρειών (ανεξαρτήτως κλάδου και μεγέθους και όχι μόνο της κατηγορίας «Τεχνολογία») που έχουν επενδύσει στο επιχειρείν.

B6. Top Export Company in After Sales (NEW)

Βραβεύεται ο πιο αποτελεσματικός εξαγωγέας στις υπηρεσίες που προσφέρει μετά από την πώληση του προϊόντος. Σε αυτήν την κατηγορία υποβάλλουν υποψηφιότητα επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που διαθέτουν υπηρεσίες after sales, δίνοντας βαρύνουσα σημασία στην ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή.

B7. Top Export Company Site (NEW)

Βραβεύεται το καλύτερο site εξαγωγικής εταιρείας. Συμμετέχουν εταιρείες από όλους τους κλάδους, οι οποίες έχουν website σχετιζόμενο με τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες, με στόχο την καλύτερη προβολή τους. Ο σχεδιασμός, η εύκολη πλοήγηση και το περιεχόμενο είναι οι τρεις άξονες σύμφωνα με τους οποίους θα γίνει η αξιολόγηση.

B8. Top Export Company in Social Media (NEW)

Βραβεύονται τα καλύτερα εξαγωγικά προφίλ social media. Συμμετέχουν εταιρείες, από όλους τους κλάδους, οι οποίες έχουν δυνατά social media profiles σχετιζόμενα με τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες.

B9. Top Export Company in PR (NEW)

Βραβεύονται οι καλύτερες εξαγωγικές public relations στρατηγικές και συνεργασίες: δελτία τύπου, συμμετοχή σε εκδηλώσεις, συνέδρια και εκθέσεις, keynote ομιλίες, διαφημιστικά υλικά, συνεργασίες με media και θεσμικά όργανα.

B10. Top Export Company in Advertising (NEW)

Βραβεύονται οι καλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες για την προώθηση εξαγόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω διαφόρων καναλιών, όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά, διαφημιστικές πινακίδες, ιστότοποι και social media.

B11. Top Export Company in HR (NEW)

Βραβεύονται το πιο δυναμικό τμήμα εξαγωγών, το θετικό εργασιακό περιβάλλον του τμήματος και η καλύτερη εργασιακή εμπειρία του προσωπικού των εξαγωγών.

B12. Top Export Company in Partnership Management (NEW)

Βραβεύονται οι καλύτερες πρακτικές διαχείρισης των εξαγωγικών συνεργασιών μιας εταιρείας, οι οποίες αποσκοπούν σε μια θετική και αποτελεσματική σχέση με τους συνεργάτες της.

B13. Top Export Company in Sustainability (NEW)

Βραβεύεται η εξαγωγική εταιρεία που εφαρμόζει βιώσιμες πρακτικές στην ανάπτυξη και λειτουργία τόσο των προϊόντων της όσο και των υπηρεσιών που παρέχει, εστιάζοντας στην αειφορία και την επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

B14. Top Export Company in Corporate Governance (NEW)

Βραβεύεται η δέσμευση της εταιρείας στις αρχές και τα πρότυπα της εταιρικής διακυβέρνησης. Συμμετέχουν εξαγωγικές επιχειρήσεις από όλα τα πεδία δραστηριότητας.

B15. Top Export Company in Environmental Protection (NEW)

Βραβεύεται η εξαγωγική εταιρεία που ακολουθεί πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος σε όλα τα στάδια παραγωγής, χρήσης, αλλά και διακίνησης των προϊόντων της.

B16. Top Export Company in Social Initiatives (NEW)

Βραβεύεται η εξαγωγική εταιρεία που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση στην ενίσχυση των κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερων ομάδων τόσο με τη διανομή προϊόντων και υπηρεσιών όσο και με την υλοποίηση χορηγιών.

B17. Top Export Company in R&D (NEW)

Βραβεύεται ο εξαγωγέας που επενδύει σημαντικά στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης, διαθέτοντας κεφάλαια για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς και άλλους επιστημονικούς φορείς.

B18. Top Export Company in Customer Satisfaction (NEW)

Βραβεύεται ο εξαγωγέας που εφαρμόζει πρακτικές και «εργαλεία» έρευνας και μέτρησης της ικανοποίησης των πελατών από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχει, αξιοποιώντας την αντίστοιχη πληροφόρηση.

C: TOP EXPORT PRODUCTS & SERVICES

Στη θεματική ενότητα Top Export Products & Services διακρίνονται 7 μοναδικές, επιμέρους κατηγορίες με δράσεις που επιβραβεύουν τόσο το έργο του εξαγωγέα όσο και την αποτελεσματική διείσδυση του προϊόντος.

Στις παρακάτω κατηγορίες βραβείων δύναται να υπάρχουν περισσότερες από μία διακριθείσα επιχείρηση, η οποία θα καταταγεί στις κατηγορίες Gold, Silver, Bronze, ανάλογα με την τελική της βαθμολογία.

Στην ενότητα περιλαμβάνονται οι εξής επιμέρους βραβεύσεις:

C1. Top Export Product

Βραβεύεται το καλύτερο προϊόν. Εξετάζονται μια σειρά από παράμετροι όπως η καινοτομία που ενσωματώνει, η αξία και το γραφιστικό προφίλ του προϊόντος, τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα, η ζήτηση και τα οφέλη που δημιουργεί στους πελάτες του εξωτερικού.

C2. Top Protected Designation of Origin Product (NEW)

Βραβεύονται οι καλύτερες επιχειρήσεις που εξάγουν είτε Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) είτε προϊόντα με Προστασία Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή της εντοπιότητας και της προστασίας της, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει στο προϊόν.

C3. Top Export Service

Βραβεύονται οι πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξαγωγών, η εξατομικευμένη συμβουλευτική καθώς και καινοτόμα και εναλλακτικά δίκτυα που αποτελούν πολύτιμους αρωγούς στις διεθνείς εμπορικές δραστηριότητες. Περιλαμβάνονται εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως τραπεζικά, ασφαλιστικά, logistics, ανάπτυξης λογισμικού, χρηματοοικονομικά και προώθησης εξαγωγών κ.ά.

 C4. Top Export Company Brand

Βραβεύεται το εταιρικό brand που επιδεικνύει διαπιστωμένα υψηλά επίπεδα ανταγωνιστικότητας, αναγνωρισιμότητας και αξιόλογης διεθνούς διείσδυσης. Επιπλέον, επιβραβεύεται η πρακτική του ορθά δομημένου εταιρικού σήματος, με καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά.

C5. Top Export Marketing Strategy (NEW)

Βραβεύονται η επιτυχημένη στρατηγική marketing και οι πρακτικές της για την προώθηση ενός συγκεκριμένου εξαγόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας μιας εταιρείας.

 C6. Top Export Packaging

Βραβεύεται η ελκυστικότερη συσκευασία, με κριτήρια μεταξύ άλλων την εργονομία, την καινοτομία, την καλαισθησία/σωστό σχεδιασμό (design), τη μελετημένη συσκευασία και πιστοποίηση (προϊόντος & υλικών συσκευασίας), την αποδοχή από τους καταναλωτές, και με κύριο γνώμονα τον βαθμό διείσδυσης του προϊόντος στις επιμέρους αγορές.

C7. Top Export Social Media Campaign (NEW)

Βραβεύεται η πιο επιτυχημένη social media καμπάνια για την προώθηση ενός συγκεκριμένου εξαγόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας μιας εταιρείας.

D: TOP EXPORT ASSISTANCE COMPANIES

Στη θεματική ενότητα Top Export Assistance Companies αναδεικνύονται οι άριστες εταιρείες υποβοήθησης των εξαγωγών, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα τους που συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία των εξαγωγικών επιχειρήσεων.

Στις παρακάτω κατηγορίες βραβείων δύναται να υπάρχουν περισσότερες από μία διακριθείσα επιχείρηση, η οποία θα καταταγεί στις κατηγορίες Gold, Silver, Bronze, ανάλογα με την τελική της βαθμολογία.

Συγκεκριμένα, στην ενότητα περιλαμβάνονται οι εξής επιμέρους βραβεύσεις:

D1Top Export Assistance Application / IT system

Βραβεύονται οι εταιρείες ανάπτυξης λογισμικών ή εφαρμογών που βοηθούν τις εξαγωγικές επιχειρήσεις ή την εξαγωγική διαδικασία. Αξιολογούνται τα τεχνικά χαρακτηριστικά των εφαρμογών, το added value που παρέχουν στις εξαγωγικές επιχειρήσεις και η καινοτομική διάσταση.

D2. Top Export Assistance Maritime Services

Βραβεύονται εταιρείες με ειδικά προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στον ναυτιλιακό κλάδο, π.χ. brokers, υπηρεσίες λιμανιού κτλ. Αξιολογούνται μια σειρά από παράγοντες όπως η γρήγορη και χωρίς καθυστερήσεις μεταφορά, το μεγαλύτερο δυνατό γεωγραφικό εύρος αγορών, οι ανταγωνιστικοί ναύλοι κ.ά.

D3. Top Export Logistics Partner (NEW)

Βραβεύεται η καλύτερη αποθηκευτική εταιρεία (logistics) που υποστηρίζει τις εξαγωγές. Η ταχύτητα, η ποιότητα των μέσων και υπηρεσιών, οι έξτρα παροχές και οι ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν παραμέτρους που εξετάζονται.

D4Top Export Transportation Partner (NEW)

Βραβεύεται η καλύτερη μεταφορική εταιρεία που υποστηρίζει τις εξαγωγές. Υποψήφιες είναι εταιρείες διεθνών μεταφορών και cargo, όπως και εταιρείες διαμεταφοράς (forwarding).

 D5. Top Export Banking Partner

Βραβεύεται το ίδρυμα που έχει αποδεδειγμένα σταθεί δίπλα στους εξαγωγείς με την παροχή αυξημένων χορηγήσεων, εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Υποψήφιοι είναι τραπεζικά ιδρύματα που διαθέτουν εργαλεία χρηματοδότησης της διεθνούς δραστηριότητας των ελληνικών επιχειρήσεων ή εργαλεία υποβοήθησης των Ελλήνων εξαγωγέων.

 D6. Top Export Insurance Partner

Βραβεύεται η ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει τα ελκυστικότερα ασφαλιστικά εξαγωγικά πακέτα στις επιχειρήσεις. Υποψήφιες είναι ασφαλιστικές εταιρείες ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που διαθέτουν υπηρεσίες υποβοήθησης των εξαγωγών, όπως ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων, ανάκλησης προϊόντων, αστικής ευθύνης εξωτερικού και καλύψεις κινδύνου σε ξένα κράτη.

D7. Top Export Finance Partner (NEW)

Βραβεύεται το ίδρυμα που έχει αποδεδειγμένα σταθεί δίπλα στους εξαγωγείς με την παροχή αυξημένων χορηγήσεων, εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Υποψήφιοι είναι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που διαθέτουν εργαλεία χρηματοδότησης της διεθνούς δραστηριότητας των ελληνικών επιχειρήσεων ή εργαλεία υποβοήθησης των Ελλήνων εξαγωγέων.

D8. Top Export Law Firm (NEW)

Βραβεύεται η καλύτερη δικηγορική εταιρεία, που διαθέτει την κατάλληλη πληροφόρηση και εμπειρία, άριστη γνώση του εμπορικού δικαίου και των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα προορισμού, όπως και των διακρατικών συμφωνιών, ώστε να μπορέσει να υποστηρίξει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις.

D9. Top Export Consultant

Βραβεύεται η καλύτερη συμβουλευτική εταιρεία, που διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια της εξαγωγικής προσπάθειας από την αρχή μέχρι το τέλος, με στόχο ένα επιτυχημένο εγχείρημα.

D10. Top Export Education Program

Βραβεύεται το καλύτερο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (με όρους αγοράς και αναφορές σε καλές πρακτικές και ιστορίες επιτυχίας), που αναδεικνύεται σε εργαλείο-κλειδί για την επιτυχημένη τοποθέτηση της σύγχρονης επιχείρησης στις διεθνείς αγορές. Αξιολογούνται παράμετροι όπως η καλλιέργεια κουλτούρας εξωστρέφειας και η βήμα-βήμα μετάδοση της γνώσης της εξαγωγικής διαδικασίας από τα στελέχη.

D11. Top Export Certification Company (NEW)

Βραβεύονται εταιρείες πιστοποίησης οι οποίες με τις υπηρεσίες τους (certifications) διασφαλίζουν την αποδοχή των προϊόντων προς εξαγωγή από τις χώρες προορισμού, ανταποκρινόμενα στις εκάστοτε προδιαγραφές.

D12. Top Export Marketing Agency (NEW)

Βραβεύεται το καλύτερο marketing agency και οι υπηρεσίες του προς τις εξαγωγικές εταιρείες. Συμμετέχουν εταιρείες υπηρεσιών και συμβουλευτικής marketing.

D13. Top Export Digital Marketing Agency (NEW)

Βραβεύεται το καλύτερο digital marketing agency και οι digital υπηρεσίες του προς τις εξαγωγικές εταιρείες. Συμμετέχουν εταιρείες υπηρεσιών και συμβουλευτικής digital marketing.

D14. Top Export Social Media Agency (NEW)

Βραβεύεται το καλύτερο digital marketing agency και οι social media υπηρεσίες του προς τις εξαγωγικές εταιρείες. Συμμετέχουν εταιρείες υπηρεσιών και συμβουλευτικής με εξειδίκευση στα social media.

D15. Top Export Web Development Agency (NEW)

Βραβεύεται το καλύτερο web development agency και οι υπηρεσίες του σχεδιασμού και συντήρησης website για εξαγωγικές εταιρείες. Συμμετέχουν εταιρείες υπηρεσιών web development και web design.

D16. Top Export Survey Company (NEW)

Βραβεύεται η καλύτερη εταιρεία που πραγματοποιεί έρευνες αγοράς σε ξένες χώρες, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες στους εξαγωγείς για τους βέλτιστους τρόπους εισόδου στην αγορά, τις συνθήκες ανταγωνισμού, τα δίκτυα διανομής κ.ά.

D17. Top Export Market Place (NEW)

Βραβεύεται το καλύτερο εξαγωγικό online marketplace (πλατφόρμα). Συμμετέχουν εταιρείες Digital Marketplace(s) οι οποίες προωθούν και εμπορεύονται εξαγωγικά προϊόντα. Αξιολογούνται, μεταξύ άλλων, παράγοντες όπως ο σχεδιασμός, η εύκολη πλοήγηση και το πλούσιο περιεχόμενο (προϊόντα και όχι μόνο).

D18. Top Export E-Commerce Application (NEW)

Βραβεύεται το καλύτερο εξαγωγικό e-commerce application. Συμμετέχουν εταιρείες με E-Commerce Application(s), οι οποίες προωθούν και εμπορεύονται εξαγωγικά προϊόντα. Οι τρεις κύριοι άξονες βάσει των οποίων θα γίνει η αξιολόγηση είναι ο σχεδιασμός, η εύκολη πλοήγηση και το πλούσιο περιεχόμενο (προϊόντα και όχι μόνο).

D19. Top Export Cyber Security Partner (NEW)

Βραβεύονται εταιρείες τεχνολογίας (hardware ή/και software) και συμβουλευτικές-νομικές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν προϊόντα ή υπηρεσίες που διασφαλίζουν την κυβερνοασφάλεια των εξαγωγικών επιχειρήσεων.

D20. Top Export Travel Agency (NEW)

Βραβεύεται το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο για τις υπηρεσίες του προς τις εξαγωγικές εταιρείες. Συμμετέχουν εταιρείες ταξιδιών που οργανώνουν συστηματικά επαγγελματικά ταξίδια για Έλληνες εξαγωγείς.

D21. Top Export Factoring Partner (NEW)

Βραβεύεται το ίδρυμα που έχει αποδεδειγμένα σταθεί δίπλα στους εξαγωγείς με την παροχή αυξημένων χορηγήσεων, εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Υποψήφια είναι χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που διαθέτουν προϊόντα factoring για εξαγωγικές εταιρείες.

D22. Top Export Leasing Partner (NEW)

Βραβεύεται το ίδρυμα που έχει αποδεδειγμένα σταθεί δίπλα στους εξαγωγείς με την παροχή εξειδικευμένων προϊόντων leasing και υπηρεσιών. Υποψήφιοι είναι Οργανισμοί που διαθέτουν προϊόντα leasing για εξαγωγικές εταιρείες.

Πρόεδρος, Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ)
Πρόεδρος, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
Διευθύντρια, Τομέας Διεθνών Σχέσεων & Περιφερειακής Ανάπτυξης, ΣΕΒ
CEO - E.VI.A Intelligent Performance, Πρόεδρος Επιτροπής Εκπαίδευση – Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα και Treasurer Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό και Επιχειρηματικό Επιμελητήριο
Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.
Πρόεδρος του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος Διευθύνων Σύμβουλος της BioSolids ΑΕ (βελτιωτικά εδάφους)
Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.)
Διευθύντρια, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ)
Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων
Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επενδύσεων 

Under the Auspices of

Ypourgeio Anaptiksis
Yp_Agr_Anap_logo
sve_site
seve_site
evidite_logo
esee_site
evea_site
eea
evep_site
vea_site
seaop_gr
sevitel_site
seo_site
sek_site
seiv_logo_site
sexv
eek_logo_site
PEF
psepe_site
ellino-azeriko
arab-greek_site
greek-africa_site
greek-france
greek-talian_logo
greek-china_site
ellino-kanadiko
greek-holland_site
greek-finland_site

Communication Sponsors

BANKS
exportnews.gr_logo
star_ken_el_logo
tvstar_new_1
thesnew_site
kriti24_site.png
piraeus365gr_logo
xanthinews_site
xrima
xrimaweek
insuranceworld
insuranceworldgr

ΝΑΜΕ SPONSOR | €15.000 +ΦΠΑ

 • Το λογότυπο του χορηγού Name θα συμπεριληφθεί δίπλα στο κεντρικό λογότυπο των Greek Exports Forum & Awards 2023 με την επισήμανση “Greek Exports Forum & Awards 2023 presented by Name sponsor”.
 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση σε όλο το προωθητικό υλικό της εκδήλωσης (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Παρέχεται η δυνατότητα δημοσίευσης συνέντευξης υψηλόβαθμου στελέχους στο περιοδικό ΧΡΗΜΑ, με αναδημοσίευση στο portal banks.com.gr.
 • Στέλεχος του χορηγού δικαιούται ομιλία διάρκειας πέντε (5) λεπτών στη διάρκεια του Forum, καθώς και στην τελετή απονομής των Awards.
 • Στέλεχος του χορηγού δικαιούται να απονείμει τα βραβεία στις νικήτριες εταιρίες που έχουν διακριθεί σε τρείς (3) κατηγορίες βραβείων.
 • Τo λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση στα εικαστικά της εκδήλωσης, του κεντρικού site και στα εικαστικά του LiveOn Expo Complex (επιγραφές στο εξωτερικό του κτιρίου, στο Lobby/Ζώνη Α, στον προθάλαμο του Conference Center και στις αίθουσες του Conference Center (Auditorium) όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης).
 • O χορηγός δικαιούται δικό του Premium 3D Ψηφιακό Περίπτερο στο Sponsors Hall του LiveOn Expo Complex.
  Σε αυτό περιλαμβάνονται (υλικά έως 40MB): 1. Εταιρικό λογότυπο (περιοχή που θα φιλοξενεί το εταιρικό σήμα και την επωνυμία του εκθέτη σε ενιαία φωτογραφική σύνθεση), 2. Ηλεκτρονική Γραμματεία (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει τα στοιχεία του, να πληροφορηθεί και να κατεβάσει το προφίλ της εταιρείας -έως 500 λέξεις-, αλλά και να ζητήσει επικοινωνία με εκπρόσωπο του χορηγού), 3. Εταιρικό Video (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει εταιρικό video (μέγιστης διάρκειας έως 5’), 4. Θέσεις Προϊοντικής Προβολής (2Χ) (δύο θέσεις φωτογραφικού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα της εταιρείας), 5. Σημείο Συναντήσεων  (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τους εκπροσώπους της εταιρείας που είναι στο περίπτερο (θα βλέπει τα προφίλ τους σε pop-up) και να έχει αλληλεπίδραση μαζί τους (μέσω pop-ups) με άμεσο chat, άμεσο ή προγραμματισμένο video call, άμεσο ή προγραμματισμένο Β2Β meeting) και 6. Θέσεις Προϊοντικού Καταλόγου (2Χ) (δύο θέσεις όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει κατάλογο προϊόντων της εταιρείας μέσω φωτογραφίας και popup παραθύρου με πρόσθετο ενημερωτικό υλικό).
 • Στο Ψηφιακό Περίπτερο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έως και δέκα (10) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες σε αυτή, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-Businesss card) θα κοινοποιούνται αυτόματα στους επισκέπτες που ζητούν κάποιας μορφής επικοινωνία μαζί τους.
 • Στελέχη του χορηγού μπορούν να πραγματοποιήσουν B2B Meetings με άλλους συμμετέχοντες.
 • Δικαιούται χώρο για τοποθέτηση περιπτέρου μέγιστης διάστασης 3μ.x3μ. στο lobby του ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των Awards.
 • Δικαιούται τρεις (3) ροτόντες των οχτώ ατόμων (24 άτομα) στην τελετή απονομής των Awards.
 • Δικαιούται πενήντα (50) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του Forum και των Awards μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Ο χορηγός δικαιούται να παρουσιάσει εταιρικό βίντεο μέγιστης διάρκειας δύο (2) λεπτών κατά τη ροή του Forum, καθώς και στην τελετή απονομής των Awards.
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’). Το spot θα προβληθεί έως και τρεις (3) φορές σε διαφημιστικά slots κατά τη ροή του Forum, καθώς και στην τελετή απονομής των Awards.
 • Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του διοργανωτή και του event (Facebook και Linkedin) με τρεις (3) δημοσιεύσεις «διακεκριμένης προβολής».
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό έως 40MB στο MyEventXPack (ψηφιακή τσάντα) του event.
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει banner μέγιστης διάστασης 600×100 (ύψος) στο απολογιστικό newsletter των Awards και banner διάστασης 728×90 στην σελίδα απολογισμού του event.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό της εκδήλωσης.

PLATINUM SPONSOR | €12.000 +ΦΠΑ

 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση σε όλο το προωθητικό υλικό της εκδήλωσης (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Παρέχεται η δυνατότητα δημοσίευσης συνέντευξης υψηλόβαθμου στελέχους στο portal banks.com.gr.
 • Στέλεχος του χορηγού δικαιούται ομιλία διάρκειας πέντε (5) λεπτών στη διάρκεια του Forum, καθώς και στην τελετή απονομής των Awards.
 • Στέλεχος του χορηγού δικαιούται να απονείμει τα βραβεία στις νικήτριες εταιρίες που έχουν διακριθεί σε δύο (2) κατηγορίες βραβείων.
 • Τo λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση στα εικαστικά της εκδήλωσης, του κεντρικού site και στα εικαστικά του LiveOn Expo Complex (επιγραφές στο εξωτερικό του κτιρίου, στο Lobby/Ζώνη Α, στον προθάλαμο του Conference Center και στις αίθουσες του Conference Center (Auditorium) όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης).
 • O χορηγός δικαιούται δικό του Premium 3D Ψηφιακό Περίπτερο στο Sponsors Hall του LiveOn Expo Complex.
  Σε αυτό περιλαμβάνονται (υλικά έως 30MB): 1. Εταιρικό λογότυπο (περιοχή που θα φιλοξενεί το εταιρικό σήμα και την επωνυμία του εκθέτη σε ενιαία φωτογραφική σύνθεση), 2. Ηλεκτρονική Γραμματεία (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει τα στοιχεία του, να πληροφορηθεί και να κατεβάσει το προφίλ της εταιρείας -έως 500 λέξεις-, αλλά και να ζητήσει επικοινωνία με εκπρόσωπο του χορηγού), 3. Εταιρικό Video (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει εταιρικό video (μέγιστης διάρκειας έως 5’), 4. Θέσεις Προϊοντικής Προβολής (2Χ) (δύο θέσεις φωτογραφικού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα της εταιρείας), 5. Σημείο Συναντήσεων  (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τους εκπροσώπους της εταιρείας που είναι στο περίπτερο (θα βλέπει τα προφίλ τους σε pop-up) και να έχει αλληλεπίδραση μαζί τους (μέσω pop-ups) με άμεσο chat, άμεσο ή προγραμματισμένο video call, άμεσο ή προγραμματισμένο Β2Β meeting) και 6. Θέσεις Προϊοντικού Καταλόγου (2Χ) (δύο θέσεις όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει κατάλογο προϊόντων της εταιρείας μέσω φωτογραφίας και popup παραθύρου με πρόσθετο ενημερωτικό υλικό).
 • Στο Ψηφιακό Περίπτερο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έως και οχτώ (8) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες σε αυτή, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-Businesss card) θα κοινοποιούνται αυτόματα στους επισκέπτες που ζητούν κάποιας μορφής επικοινωνία μαζί τους.
 • Στελέχη του χορηγού μπορούν να πραγματοποιήσουν B2B Meetings με άλλους συμμετέχοντες.
 • Δικαιούται χώρο για τοποθέτηση περιπτέρου μέγιστης διάστασης 3μ.x3μ. στο lobby του ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των Awards.
 • Δικαιούται δύο (2) ροτόντες των οχτώ ατόμων (16 άτομα) στην τελετή απονομής των Awards.
 • Δικαιούται σαράντα (40) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του Forum και των Awards μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Ο χορηγός δικαιούται να παρουσιάσει εταιρικό βίντεο μέγιστης διάρκειας δύο (2) λεπτών κατά τη ροή του Forum, καθώς και στην τελετή απονομής των Awards.
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’). Το spot θα προβληθεί έως και δύο (2) φορές σε διαφημιστικά slots κατά τη ροή του Forum, καθώς και στην τελετή απονομής των Awards.
 • Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του διοργανωτή και του event (Facebook και Linkedin) με δύο (2) δημοσιεύσεις «διακεκριμένης προβολής».
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό έως 30MB στο MyEventXPack (ψηφιακή τσάντα) του event.
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει banner μέγιστης διάστασης 600×100 (ύψος) στο απολογιστικό newsletter των Awards και banner διάστασης 728×90 στην σελίδα απολογισμού του event.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό της εκδήλωσης.

GOLD SPONSOR | €9.000 +ΦΠΑ

 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση σε όλο το προωθητικό υλικό της εκδήλωσης (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Στέλεχος του χορηγού δικαιούται ομιλία διάρκειας πέντε (5) λεπτών ή συμμετοχή στελέχους του σε πάνελ κατά τη διάρκεια του Forum.
 • Στέλεχος του χορηγού δικαιούται να απονείμει τα βραβεία στις νικήτριες εταιρίες που έχουν διακριθεί σε μια (1) κατηγορία βραβείων.
 • Τo λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση στα εικαστικά της εκδήλωσης, του κεντρικού site και στα εικαστικά του LiveOn Expo Complex (επιγραφές στο Lobby/Ζώνη Α, στον προθάλαμο του Conference Center -ανάλογα τη διαθεσιμότητα- και στις αίθουσες του Conference Center (Auditorium) όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης)
 • O χορηγός δικαιούται δικό του Advanced 3D Ψηφιακό Περίπτερο στο Sponsors Hall του LiveOn Expo Complex.
  Σε αυτό περιλαμβάνονται (υλικά έως 20MB): 1. Εταιρικό λογότυπο (περιοχή που θα φιλοξενεί το εταιρικό σήμα και την επωνυμία του εκθέτη σε ενιαία φωτογραφική σύνθεση), 2. Ηλεκτρονική Γραμματεία (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει τα στοιχεία του, να πληροφορηθεί και να κατεβάσει το προφίλ της εταιρείας -έως 250 λέξεις-, αλλά και να ζητήσει επικοινωνία με εκπρόσωπο του χορηγού), 3. Εταιρικό Video (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει εταιρικό video (μέγιστης διάρκειας έως 5’), 4. Θέση Προϊοντικής Προβολής (1Χ) (θέση φωτογραφικού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα της εταιρείας), 5. Σημείο Συναντήσεων (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τους εκπροσώπους της εταιρείας που είναι στο περίπτερο (θα βλέπει τα προφίλ τους σε pop-up) και να έχει αλληλεπίδραση μαζί τους (μέσω pop-ups) με άμεσο chat, άμεσο ή προγραμματισμένο video call, άμεσο ή προγραμματισμένο Β2Β meeting) και 6. Θέση Προϊοντικού Καταλόγου (θέση όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει κατάλογο προϊόντων της εταιρείας μέσω φωτογραφίας και popup παραθύρου με πρόσθετο ενημερωτικό υλικό).
 • Στο Ψηφιακό Περίπτερο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έως και έξι (6) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες σε αυτή, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-Businesss card) θα κοινοποιούνται αυτόματα στους επισκέπτες που ζητούν κάποιας μορφής επικοινωνία μαζί τους.
 • Στελέχη του χορηγού μπορούν να πραγματοποιήσουν B2B Meetings με άλλους συμμετέχοντες.
 • Δικαιούται χώρο για τοποθέτηση περιπτέρου μέγιστης διάστασης 3μ.x2μ. στο lobby του ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των Awards.
 • Δικαιούται δύο (2) ροτόντες των οχτώ ατόμων (16 άτομα) στην τελετή απονομής των Awards.
 • Δικαιούται τριάντα (30) προσκλήσεις για την παρακολούθηση του Forum και των Awards μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Ο χορηγός δικαιούται να παρουσιάσει εταιρικό βίντεο μέγιστης διάρκειας ενός (1) λεπτού κατά τη ροή του Forum, καθώς και στην τελετή απονομής των Awards.
 • Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’). Το spot θα προβληθεί έως μία (1) φορά σε διαφημιστικά slots κατά τη ροή του Forum, καθώς και στην τελετή απονομής των Awards.
 • Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του διοργανωτή και του event (Facebook και Linkedin) με δύο (2) δημοσιεύσεις «διακεκριμένης προβολής».
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό έως 20MB στο MyEventXPack (ψηφιακή τσάντα) του event.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό της εκδήλωσης.

SILVER SPONSOR | €6.000 +ΦΠΑ

 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση σε όλο το προωθητικό υλικό της εκδήλωσης (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Ο χορηγός δικαιούται συμμετοχή στελέχους του σε πάνελ του συνεδρίου.
 • Τo λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται στα εικαστικά της εκδήλωσης & του κεντρικού site και στα εικαστικά του LiveOn Expo Complex (επιγραφές στο Lobby/Ζώνη Β -ανάλογα τη διαθεσιμότητα-, στον προθάλαμο του Conference Center -ανάλογα τη διαθεσιμότητα- και στις αίθουσες του Conference Center (Auditorium) όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης).
 • O χορηγός δικαιούται δικό του Advanced 3D Ψηφιακό Περίπτερο στο Sponsors Hall του LiveOn Expo Complex.
  Σε αυτό περιλαμβάνονται (υλικά έως 10MB): 1. Εταιρικό λογότυπο (περιοχή που θα φιλοξενεί το εταιρικό σήμα και την επωνυμία του εκθέτη σε ενιαία φωτογραφική σύνθεση), 2. Ηλεκτρονική Γραμματεία (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει τα στοιχεία του, να πληροφορηθεί και να κατεβάσει το προφίλ της εταιρείας -έως 250 λέξεις-, αλλά και να ζητήσει επικοινωνία με εκπρόσωπο του χορηγού), 3. Εταιρικό Video (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει εταιρικό video (μέγιστης διάρκειας έως 5’), 4. Θέση Προϊοντικής Προβολής (1Χ) (θέση φωτογραφικού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα της εταιρείας), 5.  Σημείο Συναντήσεων (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τους εκπροσώπους της εταιρείας που είναι στο περίπτερο (θα βλέπει τα προφίλ τους σε pop-up) και να έχει αλληλεπίδραση μαζί τους (μέσω pop-ups) με άμεσο chat, άμεσο ή προγραμματισμένο video call, άμεσο ή προγραμματισμένο Β2Β meeting) και 6. Θέση Προϊοντικού Καταλόγου (θέση όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει κατάλογο προϊόντων της εταιρείας μέσω φωτογραφίας και popup παραθύρου με πρόσθετο ενημερωτικό υλικό).
 • Στο Ψηφιακό Περίπτερο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έως και τέσσερα (4) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες σε αυτή, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-Businesss card) θα κοινοποιούνται αυτόματα στους επισκέπτες που ζητούν κάποιας μορφής επικοινωνία μαζί τους.
 • Στελέχη του χορηγού μπορούν να πραγματοποιήσουν B2B Meetings με άλλους συμμετέχοντες.
 • Δικαιούται χώρο για τοποθέτηση περιπτέρου μέγιστης διάστασης 2μ.x2μ. στο lobby του ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των Awards.
 • Δικαιούται  μια (1) ροτόντα των οχτώ ατόμων (8 άτομα) στο δείπνο που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Awards.
 • Δικαιούται είκοσι (20) προσκλήσεις για την παρακολούθηση των Awards μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του διοργανωτή και του event (Facebook και LinkedIn) με μια (1) δημοσιεύση «διακεκριμένης προβολής».
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό έως 10MB στο MyEventXPack (ψηφιακή τσάντα) του event.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό της εκδήλωσης.

BRONZE SPONSOR | €3.000 +ΦΠΑ

 • Ο χορηγός θα προβάλλεται σε όλο το προωθητικό υλικό των Awards (ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, απολογισμούς, κ.λπ.).
 • Τo λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται στα εικαστικά της εκδήλωσης & του κεντρικού site και στα εικαστικά του LiveOn Expo Complex (επιγραφές στο Lobby/Ζώνη Β -ανάλογα τη διαθεσιμότητα-, στον προθάλαμο του Conference Center-ανάλογα τη διαθεσιμότητα- και στις αίθουσες του Conference Center (Auditorium) όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης).
 • O χορηγός δικαιούται δικό του Advanced 3D Ψηφιακό Περίπτερο στο Sponsors Hall του LiveOn Expo Complex.
  Σε αυτό περιλαμβάνονται (υλικά έως 8MB): 1. Εταιρικό λογότυπο (περιοχή που θα φιλοξενεί το εταιρικό σήμα και την επωνυμία του εκθέτη σε ενιαία φωτογραφική σύνθεση), 2. Ηλεκτρονική Γραμματεία (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει τα στοιχεία του, να πληροφορηθεί και να κατεβάσει το προφίλ της εταιρείας -έως 250 λέξεις-, αλλά και να ζητήσει επικοινωνία με εκπρόσωπο του χορηγού), 3. Εταιρικό Video (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει εταιρικό video (μέγιστης διάρκειας έως 5’), 4. Θέση Προϊοντικής Προβολής (1Χ) (θέση φωτογραφικού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα της εταιρείας), 5.  Σημείο Συναντήσεων (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει τους εκπροσώπους της εταιρείας που είναι στο περίπτερο (θα βλέπει τα προφίλ τους σε pop-up) και να έχει αλληλεπίδραση μαζί τους (μέσω pop-ups) με άμεσο chat, άμεσο ή προγραμματισμένο video call, άμεσο ή προγραμματισμένο Β2Β meeting) και 6. Θέση Προϊοντικού Καταλόγου (θέση όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει κατάλογο προϊόντων της εταιρείας μέσω φωτογραφίας και popup παραθύρου με πρόσθετο ενημερωτικό υλικό).
 • Στο Ψηφιακό Περίπτερο μπορούν να είναι συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έως και δύο (2) στελέχη του χορηγού για online επικοινωνία με συμμετέχοντες σε αυτή, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων (e-Businesss card) θα κοινοποιούνται αυτόματα στους επισκέπτες που ζητούν κάποιας μορφής επικοινωνία μαζί τους.
 • Στελέχη του χορηγού μπορούν να πραγματοποιήσουν B2B Meetings με άλλους συμμετέχοντες.
 • Δικαιούται προβολής με έως ένα (1) rollup μέγιστης διάστασης (0,85×2,00) στο lobby του ξενοδοχείου που θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των Awards.
 • Δικαιούται την παρουσία τεσσάρων (4) ατόμων στο δείπνο που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Awards.
 • Δικαιούται δέκα (10) προσκλήσεις για την παρακολούθηση των Awards μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Δικαιούται να συμπεριλάβει προωθητικό υλικό έως 8MB στο MyEventXPack (ψηφιακή τσάντα) του event.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό της εκδήλωσης.

CORPORATE PARTICIPATION | €1.500 +ΦΠΑ

 • Τo λογότυπο του χορηγού θα προβάλλεται στα εικαστικά της εκδήλωσης & του κεντρικού site και στα εικαστικά του LiveOn Expo Complex (στις αίθουσες του Conference Center όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης).
 • O χορηγός δικαιούται δικό του Standard 3D Ψηφιακό Περίπτερο στο Sponsors Hall του LiveOn Expo Complex.
  Σε αυτό περιλαμβάνονται (υλικά έως 5MB): 1. Εταιρικό λογότυπο (περιοχή που θα φιλοξενεί το εταιρικό σήμα και την επωνυμία του εκθέτη σε ενιαία φωτογραφική σύνθεση), 2. Ηλεκτρονική Γραμματεία (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να αφήσει τα στοιχεία του, να πληροφορηθεί και να κατεβάσει το προφίλ της εταιρείας -έως 150 λέξεις-, αλλά και να ζητήσει επικοινωνία με εκπρόσωπο του χορηγού), 3. Εταιρικό Video (περιοχή όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει εταιρικό video μέγιστης διάρκειας 3’), 4. Θέση Προϊοντικής Προβολής (1Χ) (μία θέση φωτογραφικού υλικού όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα της εταιρείας)
 • Δικαιούται την παρουσία δύο (2) ατόμων στο δείπνο που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Awards.
 • Δικαιούται πέντε (5) προσκλήσεις για την παρακολούθηση των Awards μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LiveOn.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό της εκδήλωσης.

ΡΟΤΟΝΤΑ ΟΧΤΩ ΘΕΣΕΩΝ | €1.200 +ΦΠΑ

Ροτόντα Οχτώ Θέσεων στο δείπνο που θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Awards.

Παροχές ανά συμμετοχή:

 • Παρουσία στην εκδήλωση
 • Δυνατότητα πραγματοποίησης B2B Meetings με στελέχη χορηγών ή φορέων.
 • Πλήρης αξιοποίηση των προηγμένων ψηφιακών δυνατοτήτων του LiveOn Expo Complex (δικτύωση, XPack, βιντεοκλήσεις & συνομιλίες).
 •  Online ανταλλαγή στοιχείων και προσωπική επικοινωνία με ομιλητές, συνέδρους και στελέχη χορηγών που συμμετέχουν, μέσω του Networking Hub του event.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό των Awards.

*Τα μέλη των διμερών επιμελητηρίων που στηρίζουν με την αιγίδα τους τα φετινά Greek Exports Forum & Awards δικαιούνται έκπτωσης 20% επί της αρχικής τιμής.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

€290 +ΦΠΑ | Υβριδική Συμμετοχή δείπνο της τελετής απονομής των Awards & στο Forum (με φυσική παρουσία & ψηφιακά μέσω του LiveOn Expo Complex)

€190 +ΦΠΑ | Υβριδική Συμμετοχή στο δείπνο της τελετής απονομής των Awards (με φυσική παρουσία & ψηφιακά μέσω του LiveOn Expo Complex)

€90 +ΦΠΑ | Ψηφιακή Συμμετοχή (μέσω του LiveOn Expo Complex)

Παροχές ανά συμμετοχή:

 • Παρουσία στην εκδήλωση
 • Δυνατότητα πραγματοποίησης B2B Meetings με στελέχη χορηγών ή φορέων.
 • Πλήρης αξιοποίηση των προηγμένων ψηφιακών δυνατοτήτων του LiveOn Expo Complex (δικτύωση, XPack, βιντεοκλήσεις & συνομιλίες).
 •  Online ανταλλαγή στοιχείων και προσωπική επικοινωνία με ομιλητές, συνέδρους και στελέχη χορηγών που συμμετέχουν, μέσω του Networking Hub του event.
 • Θα λάβει εκτενή απολογισμό των Awards.

*Τα μέλη των διμερών επιμελητηρίων που στηρίζουν με την αιγίδα τους τα φετινά Greek Exports Forum & Awards δικαιούνται έκπτωσης 20% επί της αρχικής τιμής.

Χρήσιμες Πληροφορίες
  Ημερολόγιο #gefa23
  13 Φεβρουαρίου 2023
  Λήξη Υποβολής Υποψηφιοτήτων
   
  21-24 Φεβρουαρίου 2023
  Ψηφοφορία
   
  28 Φεβρουαρίου 2023
  Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων
   
  9 Μαρτίου 2023
  Forum | 09:00-16:00
  🖥️ LiveOn Expo Complex
   
  Awards | 19:00-23:00
  📍 TBD
  🖥️ LiveOn Expo Complex
   
  10 Μαρτίου 2023
  Β2Β Συναντήσεις
  | 10:00-17:00
  🖥️ LiveOn Expo Complex
  Επικοινωνία
   
  Χορηγίες 
   
  Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO, ethosGROUP
  tel: 210 998 4864
   
  Ηλίας Χρυσικός, Chief Commercial Officer
  tel: 210 998 4903
   
  Ράντω Μανώλογλου, Key Account Manager
  tel: 210 998 4863
   
  Βασίλης Παπαδόπουλος, Key Account Manager 
  tel: 210 998 4904
   
  Υποβολές Υποψηφιοτήτων & Ατομικές Συμμετοχές
   
  Βούλα Βασιλικού, Key Account Executive 
  tel.: 6971 618 615
   
  Λωρέττα Μπούρα, Key Account Executive 
  tel: 6945 749854
   
  Σταυρούλα Οικονομάκη, Key Account Executive 
  tel: 6932 430897
   
  Ομιλητές & Αιγίδες
   
  Μαριάνα Βαζαίου, Head of Events Content
  tel: 210 998 4932
   
  Μαρκέλλα Φάρκωνα, Events Programme Executive
  tel: 210 998 4865
   
  Marketing & Επικοινωνία
   
  Ανδρέας Μπάλτας, Group Digital Marketing Specialist
  tel: 210 998 4906
   
  Γεωργία Κουτσούγερα, Marketing Assistant
  tel: 210 998 4934
   
  Συντονισμός Εκδήλωσης
   
  Κωνσταντίνος Σαλβαρλής, Events Director
  tel: 210 998 4909
   
  Άρης Λαυδής, Associate Director, Events
  tel: 210 998 4814
   
  Πάνος Χαλαβαζής, Events Executive
  tel: 210 998 4921 
   
  Προηγούμενες Εκδηλώσεις

  Greek Exports Awards 2021
  Ενημερωτικό

  Greek Exports Awards 2020
  Ενημερωτικό | Απολογισμός

  Greek Exports Awards 2019
  Απολογισμός

  Greek Exports Forum 2018
  Απολογισμός

  Greek Exports Awards 2017
  Απολογισμός